Ramazan'ın torunu da Ramazan olur!

YAŞAM 29.05.2017 - 22:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3628+ kez okundu.
 

Ramazan'ın torunu da Ramazan olur!

Geçtiğimiz sene kayınpeder olan Geredeli ünlü türkücü Ramazan Çelik, dede oldu.
Bolu'nun ismini dünya geneline duyurarak, kısa sürede kendini milyonlara sevdirmeyi başaran Geredeli ses sanatçısı Ramazan Çelik, mutlu günlerinden birini yaşadı. Geredeli ünlü sanatçı Ramazan Çelik dede oldu. Bolu’nun tanıtımında son yılların bir numaralı ismi haline gelen Geredeli Ramazan Çelik’in,ü Ramazan Efe adında bir torunu dünyaya geldi. 18 Temmuz 2016 tarihinde kayınpeder olan Ramazan Çelik’in gelini Hamide Çelik 3 kilo 400 gr ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Sevincini paylaştığı basın mensuplarına duygularını aktaran ve heyecandan ayakta durmakta zorlanan baba Harun Çelik oğullarına hem dedesinin ismini, hem de Ramazan Ayı'nda dünyaya geldiği için Ramazan Efe ismini koyduklarını söyledi. İlk kez dede olmanın sevincini yaşayan ünlü sanatçı Ramazan Çelik ise mutluluğunu tarif edecek kelimeleri bulamazken; "Ailemizin en mutlu olduğu gün bu gündür," dedi. Çok sevinçli olduklarını belirten çiftin babaları ve Ramazan Efe bebeğin dedesi Ramazan Çelik, “Oğlumun ve gelinimin çok sağlıklı erkek çocukları oldu. Ramazan ayı olması sebebi ile adını Ramazan koydular. Çok mutluyuz. Torunu kucağımıza aldık. Allah çocuğumuzu vatana millete hayırlı evlatlardan eylesin” diye konuştu.
Geçtiğimiz sene kayınpeder olan Geredeli ünlü türkücü Ramazan Çelik, dede oldu.

Bolu'nun ismini dünya geneline duyurarak, kısa sürede kendini milyonlara sevdirmeyi başaran Geredeli ses sanatçısı Ramazan Çelik, mutlu günlerinden birini yaşadı.

Geredeli ünlü sanatçı Ramazan Çelik dede oldu. Bolu’nun tanıtımında son yılların bir numaralı ismi haline gelen Geredeli Ramazan Çelik’in,ü Ramazan Efe adında bir torunu dünyaya geldi.

18 Temmuz 2016 tarihinde kayınpeder olan Ramazan Çelik’in gelini Hamide Çelik 3 kilo 400 gr ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Sevincini paylaştığı basın mensuplarına duygularını aktaran ve heyecandan ayakta durmakta zorlanan baba Harun Çelik oğullarına hem dedesinin ismini, hem de Ramazan Ayı'nda dünyaya geldiği için Ramazan Efe ismini koyduklarını söyledi.

İlk kez dede olmanın sevincini yaşayan ünlü sanatçı Ramazan Çelik ise mutluluğunu tarif edecek kelimeleri bulamazken; "Ailemizin en mutlu olduğu gün bu gündür," dedi.

Çok sevinçli olduklarını belirten çiftin babaları ve Ramazan Efe bebeğin dedesi Ramazan Çelik, “Oğlumun ve gelinimin çok sağlıklı erkek çocukları oldu. Ramazan ayı olması sebebi ile adını Ramazan koydular. Çok mutluyuz. Torunu kucağımıza aldık. Allah çocuğumuzu vatana millete hayırlı evlatlardan eylesin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.