Esentepe, yarı finalde!

EĞİTİM 30.03.2018 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3227+ kez okundu.
 

Esentepe, yarı finalde!

"İlimiz dahilinde 44 okulun katıldığı eleme turlarında 3 öğrenciden oluşan Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf ekibi büyük başarı göstererek yarı finalde 7 okuldan biri olmayı başardı."
Bolu ili genelinde 44 okulun katıldığı bilgi yarışmasında Esentepe Ortaokulu Bolu’da 7 okul arasına girerek yarı finale yükseldi. AİBÜ ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Bilim Sanat Merkezi tarafından uygulanan Ortaokul 7. Sınıflar Bilgi Yarışmasında Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri yarı finalde yarışma başarısını elde etti. İlimiz dahilinde  44 okulun katıldığı eleme turlarında 3 öğrenciden oluşan Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf ekibi büyük başarı göstererek yarı finalde 7 okuldan biri olmayı başardı. Öğrencilerinin akademik, kültürel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulanabilmek ve gerek okul yaşantılarında gerekse de sosyal yaşantılarında edinmiş oldukları bilgi, birikim ve tecrübelerini ortaya çıkarabilmeye yardımcı olabilmek amacıyla düzenlenen yarışma soruları tüm ortaokul müfredatı dahilinde 7. sınıf öğrencilerine yönelik fen bilimleri, matematik, Türkçe, İngilizce, sosyal bilgiler ve genel kültür kategorilerinden oluşuyor. Edinilen bilgilere göre; Mart 2018 – Nisan 2018 tarihleri arasında uygulanmakta olan yarışmanın 20 Nisan 2018 Cuma günü yapılacak finalinde birinci olan okuldan her bir öğrenciye yarım altın, ikinci olan her bir öğrenciye çeyrek altın, üçüncü olan her bir öğrenciye gram altın ve yarışmaya katılan her okula katılım belgesi verilecek.
"İlimiz dahilinde 44 okulun katıldığı eleme turlarında 3 öğrenciden oluşan Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf ekibi büyük başarı göstererek yarı finalde 7 okuldan biri olmayı başardı."

Bolu ili genelinde 44 okulun katıldığı bilgi yarışmasında Esentepe Ortaokulu Bolu’da 7 okul arasına girerek yarı finale yükseldi.

AİBÜ ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Bilim Sanat Merkezi tarafından uygulanan Ortaokul 7. Sınıflar Bilgi Yarışmasında Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri yarı finalde yarışma başarısını elde etti.

İlimiz dahilinde  44 okulun katıldığı eleme turlarında 3 öğrenciden oluşan Esentepe Ortaokulu 7. Sınıf ekibi büyük başarı göstererek yarı finalde 7 okuldan biri olmayı başardı.

Öğrencilerinin akademik, kültürel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulanabilmek ve gerek okul yaşantılarında gerekse de sosyal yaşantılarında edinmiş oldukları bilgi, birikim ve tecrübelerini ortaya çıkarabilmeye yardımcı olabilmek amacıyla düzenlenen yarışma soruları tüm ortaokul müfredatı dahilinde 7. sınıf öğrencilerine yönelik fen bilimleri, matematik, Türkçe, İngilizce, sosyal bilgiler ve genel kültür kategorilerinden oluşuyor.

Edinilen bilgilere göre; Mart 2018 – Nisan 2018 tarihleri arasında uygulanmakta olan yarışmanın 20 Nisan 2018 Cuma günü yapılacak finalinde birinci olan okuldan her bir öğrenciye yarım altın, ikinci olan her bir öğrenciye çeyrek altın, üçüncü olan her bir öğrenciye gram altın ve yarışmaya katılan her okula katılım belgesi verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.