Gerede'den kimler katılacak?

SİYASET 24.01.2018 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2128+ kez okundu.
 

Gerede'den kimler katılacak?

"Programa katılmak isteyenler, Cuma gününe kadar AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na kayıt yaptırabilecek."
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyaset Akademisi Eğitimlerinde yeni dönem kayıtlarının 26 Ocak 2018 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. AR-GE Başkanlığı tarafından 81 İl’de yürütülen ve bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” sloganı ile başlayacak olan 18. Dönem Eğitim Dönemi için kayıtlar başladı. Bu kapsamda Siyaset Akademisi Programı’na katılmak isteyenler, 26 Ocak Cuma gününe kadar AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na kayıt yaptırabilecek. AK Parti Bolu AR-GE Başkanı Engin Alemdar, yaptığı açıklamasında, Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, siyasete merak duyan kişilerin eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi’nde “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” Programı kapsamında eğitimler verileceğini kaydetti.
"Programa katılmak isteyenler, Cuma gününe kadar AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na kayıt yaptırabilecek."

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyaset Akademisi Eğitimlerinde yeni dönem kayıtlarının 26 Ocak 2018 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

AR-GE Başkanlığı tarafından 81 İl’de yürütülen ve bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” sloganı ile başlayacak olan 18. Dönem Eğitim Dönemi için kayıtlar başladı. Bu kapsamda Siyaset Akademisi Programı’na katılmak isteyenler, 26 Ocak Cuma gününe kadar AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na kayıt yaptırabilecek.

AK Parti Bolu AR-GE Başkanı Engin Alemdar, yaptığı açıklamasında, Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, siyasete merak duyan kişilerin eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi’nde “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” Programı kapsamında eğitimler verileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.