Peygamber âşıkları buluştu

YAŞAM 21.04.2017 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2724+ kez okundu.
 

Peygamber âşıkları buluştu

Beşkonak Köyü Camiinde Peygamber âşıkları buluştu..
Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Beşkonak Köyü’nde düzenlenen program yoğun ilgi buldu. Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen köy programı Beşkonak köyünde akşam namazından sonra yapıldı. Köy halkı, çevre köylerin İmam Hatipleri, bay - bayan cemaatlerinin katıldığı programa ilginin yoğun olduğu görüldü. Din Görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim, Salavat-ı Şerife, Mevlid-İ Şerif, İlahi ve Kasidelerle başlayan program İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun sohbetiyle devam etti. Müftü Şenoğlu sohbetine bu yıl Kutlu doğum Haftası temasının "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" olduğunu hatırlatarak başladı. “Müslüman elinden ve dilinden Müslümanların selamet buldukları kişidir” hadisi şerifi ile “O hâlde, emr olunduğun gibi dosdoğru ol!” ayetini açıklayarak sohbetini sürdüren Şenoğlu, organizeye emeği geçen ve programa katılan cemaate teşekkür etti. “Mevlid-i Şerif ve Dua Buluşması” sonrasında katılan cemaate Kutlu Doğum Aşı ikramı yapıldı.
Beşkonak Köyü Camiinde Peygamber âşıkları buluştu..

Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Beşkonak Köyü’nde düzenlenen program yoğun ilgi buldu.

Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Gerede İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen köy programı Beşkonak köyünde akşam namazından sonra yapıldı.

Köy halkı, çevre köylerin İmam Hatipleri, bay - bayan cemaatlerinin katıldığı programa ilginin yoğun olduğu görüldü. Din Görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim, Salavat-ı Şerife, Mevlid-İ Şerif, İlahi ve Kasidelerle başlayan program İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun sohbetiyle devam etti.

Müftü Şenoğlu sohbetine bu yıl Kutlu doğum Haftası temasının "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" olduğunu hatırlatarak başladı.

“Müslüman elinden ve dilinden Müslümanların selamet buldukları kişidir” hadisi şerifi ile “O hâlde, emr olunduğun gibi dosdoğru ol!” ayetini açıklayarak sohbetini sürdüren Şenoğlu, organizeye emeği geçen ve programa katılan cemaate teşekkür etti.

“Mevlid-i Şerif ve Dua Buluşması” sonrasında katılan cemaate Kutlu Doğum Aşı ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.