O şehir ile kardeş oluyoruz

YAŞAM 21.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2601+ kez okundu.
 

O şehir ile kardeş oluyoruz

Geredelilerin yoğun halde yaşadığı bir şehir olarak bilinen İzmit ile kardeş şehir olmaya hazırlanan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İzmit Belediyesi’nden bir adet hibe su tankeri sözü aldıklarını dile getirdi.
Gerede Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısında İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar aldı. İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Başkan Allar, ilerleyen dönemlerde ortak projeler için çalışmalar yapılacağını aktardı. Neredeyse bir Gerede nüfusuna eş değerde hemşehrimize ev sahipliği yapan İzmit ile kardeş şehir olmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, pek çok önemli projeye de ortak imza atacak. Belediye Meclisi, mart olağan toplantısı’nda İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar alındı. İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, alınan karar neticesinde ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımlar atılabileceğini söyledi. Gerede Belediyesi’nden gelen kardeş belediye talebine olumlu cevap vermesi durumunda kardeş belediye olunacağını anlatan Başkan Allar, “İzmit Belediyesi ile sosyal, kültürel ve şehircilik alanındaki tecrübelerinden, başarılı çalışmalarınızdan faydalanacağız” diye konuştu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, İzmit Belediyesi’nden bir adet hibe su tankeri sözü aldıklarını dile getirdi. Başkan Allar; “Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdik, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanımız Sayın Hasan Yel ve AK Parti İzmit Belediye Meclisi Üyemiz Sayın Hayrettin Ünlü ve Kocaeli Geredeliler Derneği Yönetim kurulu üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayrettin Ünlü Kardeşimizin destekleriyle bir adet hibe su tankeri sözünü aldık. İlçemize hayırlı olsun. İzmit Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan Beye teşekkür ediyorum,” ifadelerine yer verdi. Kardeş şehir olacağımız İzmit, Geredelilerin yoğun halde yaşadığı bir şehir olarak biliniyor.
Geredelilerin yoğun halde yaşadığı bir şehir olarak bilinen İzmit ile kardeş şehir olmaya hazırlanan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İzmit Belediyesi’nden bir adet hibe su tankeri sözü aldıklarını dile getirdi.

Gerede Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısında İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar aldı.

İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Başkan Allar, ilerleyen dönemlerde ortak projeler için çalışmalar yapılacağını aktardı.

Neredeyse bir Gerede nüfusuna eş değerde hemşehrimize ev sahipliği yapan İzmit ile kardeş şehir olmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, pek çok önemli projeye de ortak imza atacak.

Belediye Meclisi, mart olağan toplantısı’nda İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar alındı. İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, alınan karar neticesinde ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımlar atılabileceğini söyledi.

Gerede Belediyesi’nden gelen kardeş belediye talebine olumlu cevap vermesi durumunda kardeş belediye olunacağını anlatan Başkan Allar, “İzmit Belediyesi ile sosyal, kültürel ve şehircilik alanındaki tecrübelerinden, başarılı çalışmalarınızdan faydalanacağız” diye konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, İzmit Belediyesi’nden bir adet hibe su tankeri sözü aldıklarını dile getirdi.


Başkan Allar; “Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdik, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanımız Sayın Hasan Yel ve AK Parti İzmit Belediye Meclisi Üyemiz Sayın Hayrettin Ünlü ve Kocaeli Geredeliler Derneği Yönetim kurulu üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayrettin Ünlü Kardeşimizin destekleriyle bir adet hibe su tankeri sözünü aldık. İlçemize hayırlı olsun. İzmit Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan Beye teşekkür ediyorum,” ifadelerine yer verdi.

Kardeş şehir olacağımız İzmit, Geredelilerin yoğun halde yaşadığı bir şehir olarak biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.