‘Belediye personelimiz arasında FETÖ mensubu yoktur.’

GÜNDEM 22.07.2016 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2586+ kez okundu.
 

‘Belediye personelimiz arasında FETÖ mensubu yoktur.’

Gerede Belediyesi; “Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır. Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir.”
Dün yayınladığımız bir haberle ilgili açıklama yapan Gerede Belediyesi, personeli arasında FETÖ mensubu bulunmadığını duyurdu.   Hatırlanacağı üzere, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, önceki gün yaptığı konuşmasında; “Öyle sinsice gelmişler ki en yakınımızda yuvalanmışlar! Belediyedekileri de temizleyeceğiz” sözleri, kamuoyundaki dikkatlerin Gerede Belediyesi’ne çevrilmesine neden olmuştu. Yılmaz’ın sözlerini basından takip eden kimi vatandaşlar tedirgin halde konuşarak; “Acaba, Gerede Belediyesinde de FETÖ mensubu var mı?” endişesini dile düşürmüştü. Haberimiz sonrasında hassas bir davranış sergileyen Gerede Belediye Başkanlığı, gün geçirmeden açıklama yayımlayarak, personeli arasında isim isim inceleme yapıldığını aktardı. Başkanlık, mercanmedya.com’a yaptığı açıklamada; “Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır. Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir,” sözlerine yer verdi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü vasıtasıyla gazetemize gönderilen elektronik (e-mail) açıklamayı, tarafsız habercilik anlayışımız ve cevap hakkına duyduğumuz saygı gereği, aynen aşağıda aktarıyoruz; Sayın Ömer Faruk Özcan; Mercanmedya İmtiyaz Sahibi İnternet Siteniz mercanmedya.com’da yer alan “Gerede Belediyesi’nde de var mı?” başlıklı haberinize istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak hâsıl olmuştur. 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ Terör Örgütünün yaptığı alçakça, haince darbe girişimi başarısızlığa uğratılmış olup bastırılmıştır. Bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de ilk andan itibaren belediye olarak alınabilecek tüm önlemler alınmış olup Belediye Meclis Üyelerimizle, Birim Müdürlerimizle ve tüm personelimizle birlikte gece gündüz demeden halkımızla birlikte demokrasi ve vatan nöbetimiz devam etmektedir. Hain darbe girişiminin ilk etkileri geçmesinin ardından bütün kamu kurumlarında devletimizin yapmış olduğu çalışmalar gibi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar da belediye personeli üzerinde isim isim incelemeler yapmıştır. Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır. Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir. Deliller ve bilgilere dayanarak Belediye Başkanlığımızın gereğini yapacağından hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın. Bu vesile ile hain darbeyi şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet, ailelerine sabr-ı cemil, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemize büyük geçmiş olsun. Kamuoyuna Saygı ile arz olunur. Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Gerede Belediyesi; “Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır. Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir.”

Dün yayınladığımız bir haberle ilgili açıklama yapan Gerede Belediyesi, personeli arasında FETÖ mensubu bulunmadığını duyurdu.
 

Hatırlanacağı üzere, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, önceki gün yaptığı konuşmasında; “Öyle sinsice gelmişler ki en yakınımızda yuvalanmışlar! Belediyedekileri de temizleyeceğiz” sözleri, kamuoyundaki dikkatlerin Gerede Belediyesi’ne çevrilmesine neden olmuştu.
Yılmaz’ın sözlerini basından takip eden kimi vatandaşlar tedirgin halde konuşarak; “Acaba, Gerede Belediyesinde de FETÖ mensubu var mı?” endişesini dile düşürmüştü.


Haberimiz sonrasında hassas bir davranış sergileyen Gerede Belediye Başkanlığı, gün geçirmeden açıklama yayımlayarak, personeli arasında isim isim inceleme yapıldığını aktardı.


Başkanlık, mercanmedya.com’a yaptığı açıklamada; “Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır. Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir,” sözlerine yer verdi.


Halkla İlişkiler Müdürlüğü vasıtasıyla gazetemize gönderilen elektronik (e-mail) açıklamayı, tarafsız habercilik anlayışımız ve cevap hakkına duyduğumuz saygı gereği, aynen aşağıda aktarıyoruz;


Sayın Ömer Faruk Özcan;
Mercanmedya İmtiyaz Sahibi

İnternet Siteniz mercanmedya.com’da yer alan “Gerede Belediyesi’nde de var mı?” başlıklı haberinize istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak hâsıl olmuştur.


15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ Terör Örgütünün yaptığı alçakça, haince darbe girişimi başarısızlığa uğratılmış olup bastırılmıştır.
Bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de ilk andan itibaren belediye olarak alınabilecek tüm önlemler alınmış olup Belediye Meclis Üyelerimizle, Birim Müdürlerimizle ve tüm personelimizle birlikte gece gündüz demeden halkımızla birlikte demokrasi ve vatan nöbetimiz devam etmektedir.


Hain darbe girişiminin ilk etkileri geçmesinin ardından bütün kamu kurumlarında devletimizin yapmış olduğu çalışmalar gibi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar da belediye personeli üzerinde isim isim incelemeler yapmıştır.
Eldeki veriler ışığında Allah’a şükürler olsun ki belediye personelimiz arasında FETÖ Terör Örgütüne mensup personel bulunmamaktadır.
Ancak bizim bilmediğimiz, vatandaşımızın bildiği ve elinde kuvvetli deliller mevcut ise her platformda vatandaşlarımız bizimle gönül rahatlığı ile paylaşabilir.


Deliller ve bilgilere dayanarak Belediye Başkanlığımızın gereğini yapacağından hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın.


Bu vesile ile hain darbeyi şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet, ailelerine sabr-ı cemil, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemize büyük geçmiş olsun.


Kamuoyuna Saygı ile arz olunur.

Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.