Gelin ve damatları umreye gönderiyor!

YAŞAM 29.11.2016 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2063+ kez okundu.
 

Gelin ve damatları umreye gönderiyor!

2016 yılında düğün yapıp Güven Gelinlikten giyinen çift, çekilen kura ile umreye gitmeye hak kazandı.
Gerede’de hizmet veren Güven Gelinlik, 2016 yılında firmalarından giyinen çiftler arasından kura çekimi ile umre kampanyası yaptı.  Ayrıca dört adet abiye ve iki çifte akşam yemeği çekilişi de yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar katılımın çokluğunu görerek 5 çifte belediye olarak sabah kahvaltısı çekilişi ekleyerek umre çıkmayan ailelere bir nebze teselli verdi. 2016 yılında düğün yapıp Güven Gelinlikten giyinen çift, çekilen kura ile umreye gitmeye hak kazandı. Gerede’de hizmet veren Güven Gelinlik, her tarza hitap eden çeşitleriyle yıllardır gelinleri, giydirmeye devam ediyor. Bununla da kalmayarak her yıl gelin ve damatları umreye göndermeye devam ediyor. Kura çekiminin ardından Geredeli esnafa teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Kura çekimi sonrasında, umre hediyesini kazanan çiftimiz için rabbimden ziyaretlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca esnafımıza yaptığı bu uygulamadan dolayı teşekkür ediyor ve diğer esnaflarımıza da örnek teşkil diliyorum,” diye konuştu.
2016 yılında düğün yapıp Güven Gelinlikten giyinen çift, çekilen kura ile umreye gitmeye hak kazandı.

Gerede’de hizmet veren Güven Gelinlik, 2016 yılında firmalarından giyinen çiftler arasından kura çekimi ile umre kampanyası yaptı. 
Ayrıca dört adet abiye ve iki çifte akşam yemeği çekilişi de yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar katılımın çokluğunu görerek 5 çifte belediye olarak sabah kahvaltısı çekilişi ekleyerek umre çıkmayan ailelere bir nebze teselli verdi.

2016 yılında düğün yapıp Güven Gelinlikten giyinen çift, çekilen kura ile umreye gitmeye hak kazandı. Gerede’de hizmet veren Güven Gelinlik, her tarza hitap eden çeşitleriyle yıllardır gelinleri, giydirmeye devam ediyor. Bununla da kalmayarak her yıl gelin ve damatları umreye göndermeye devam ediyor.

Kura çekiminin ardından Geredeli esnafa teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Kura çekimi sonrasında, umre hediyesini kazanan çiftimiz için rabbimden ziyaretlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca esnafımıza yaptığı bu uygulamadan dolayı teşekkür ediyor ve diğer esnaflarımıza da örnek teşkil diliyorum,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.