Bu makine başka makine!..

YAŞAM 10.02.2020 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2485+ kez okundu.
 

Bu makine başka makine!..

"Kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için belediye bünyesine kazandırılan 2 adet mini kar küreme aracı kullanılıyor."
Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçedeki yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları yapılıyor. Gerede Belediyesi vatandaşın kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için belediye bünyesine kazandırılan 2 adet mini kar küreme aracı kullanılıyor. Yaya yolunda biriken karların temizliği için alınan yeni kar küreme araçları, öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerin temizliğinde kullanılmaya başlandı. Mini kar küreme araçları kaldırımların temizliğinde ekiplere zaman kazandırıyor, böylelikle kar temizleme işlemleri daha çabuk bir şekilde tamamlanıyor.
"Kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için belediye bünyesine kazandırılan 2 adet mini kar küreme aracı kullanılıyor."

Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçedeki yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları yapılıyor.

Gerede Belediyesi vatandaşın kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için belediye bünyesine kazandırılan 2 adet mini kar küreme aracı kullanılıyor.

Yaya yolunda biriken karların temizliği için alınan yeni kar küreme araçları, öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerin temizliğinde kullanılmaya başlandı.

Mini kar küreme araçları kaldırımların temizliğinde ekiplere zaman kazandırıyor, böylelikle kar temizleme işlemleri daha çabuk bir şekilde tamamlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.