Gerede'deki denetimler tamamlandı..

YAŞAM 11.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3001+ kez okundu.
 

Gerede'deki denetimler tamamlandı..

"Denetimlerde gerekli yasal prosedürler uygulandı ve prosedüre uygun olmayan iş yerlerinde gerekli uyarılar yapıldı. "
Gerede Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde tüm iş kollarına yönelik başlatılan denetimler tamamlandı. Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren market, bakkal, büfeler, lokantalar, çiğköfteciler,  kahvehane, çay ocakları, fastfoodcular ve son olarak geçtiğimiz hafta fırınlar ve kasaplar denetlendi. Verilen bilgilere göre, denetimlerde gerekli yasal prosedürler uygulandı ve prosedüre uygun olmayan iş yerlerinde ise gerekli uyarıların yapıldığı kaydedildi. Denetimlerin sonunda konu ile ilgi açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’ Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz büyük özveri ve titizlikle denetimlerini tamamladılar. Esnafımıza yönelik yapılan bu denetimler hem esnafımız için hem de hemşehrilerimizin iyiliği için yapılmaktadır. Denetimlerde esnafımızın göstermiş olduğu davranıştan ve hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum," diye konuştu.
"Denetimlerde gerekli yasal prosedürler uygulandı ve prosedüre uygun olmayan iş yerlerinde gerekli uyarılar yapıldı. "
Gerede Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde tüm iş kollarına yönelik başlatılan denetimler tamamlandı.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren market, bakkal, büfeler, lokantalar, çiğköfteciler,  kahvehane, çay ocakları, fastfoodcular ve son olarak geçtiğimiz hafta fırınlar ve kasaplar denetlendi. Verilen bilgilere göre, denetimlerde gerekli yasal prosedürler uygulandı ve prosedüre uygun olmayan iş yerlerinde ise gerekli uyarıların yapıldığı kaydedildi.

Denetimlerin sonunda konu ile ilgi açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’ Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz büyük özveri ve titizlikle denetimlerini tamamladılar. Esnafımıza yönelik yapılan bu denetimler hem esnafımız için hem de hemşehrilerimizin iyiliği için yapılmaktadır. Denetimlerde esnafımızın göstermiş olduğu davranıştan ve hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum," diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.