‘Ayağı çamura değmeyecek..’

YAŞAM 26.04.2017 - 09:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2050+ kez okundu.
 

‘Ayağı çamura değmeyecek..’

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” dedi.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayan alt geçit, havaların iyileşmesiyle beraber en kısa sürede çalışmalarına başlanarak, olası sıkıntılar çözümlenecek. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Yeni Mahalle, Dayıoğlu Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Esentepe çıkışı gibi ihtiyaç duyulan yerlerde de sıcak asfalt çalışmalarını başlayacağını duyurdu. Başkan Allar; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” diye konuştu. İlçemizde olumsuz hava şartlarından dolayı yapılamayan ve program dahilinde olan Seviller Mahallesini Dayıoğlu Mahallesine bağlayan alt geçidin havaların iyileşmesiyle yan yollarıyla birlikte asfaltlama ve yağmurlama hattı çalışmalarına başlanacağı duyuruldu. Öte yandan program dahilinde; yine belediyenin kendi imkânlarıyla programda olan Yeni Mahalle, Dayıoğlu Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Esentepe çıkışı gibi ihtiyaç duyulan yerlere sıcak asfalt çalışmaları da başlayacak. Belediye ilgililerinden konuya ilişkin verilen bilgilerde; Kabiller Mahallesi, Kitirler Mahallesi ve Seviller Mahallelerinde de kilitli parke çalışması yine ayrıca Yeni Mahalle, Seviller Mahallesi, Dayıoğlu Mahallesi caddelerinde ve üniversite yolu gibi ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlere de kaldırım çalışmalarının yapılacağı kaydedildi. Çalışmaları değerlendiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek dedik. İnşallah geçmiş dönemlerde yürüttüğümüz asfalt ve parke taşı çalışmalarımıza yine bu dönemde de hız katarak olumsuz hava şartlarının düzelmesiyle birlikte çalışmalarımız başlayacak. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” sözlerine yer verdi  
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” dedi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayan alt geçit, havaların iyileşmesiyle beraber en kısa sürede çalışmalarına başlanarak, olası sıkıntılar çözümlenecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Yeni Mahalle, Dayıoğlu Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Esentepe çıkışı gibi ihtiyaç duyulan yerlerde de sıcak asfalt çalışmalarını başlayacağını duyurdu.

Başkan Allar; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” diye konuştu.

İlçemizde olumsuz hava şartlarından dolayı yapılamayan ve program dahilinde olan Seviller Mahallesini Dayıoğlu Mahallesine bağlayan alt geçidin havaların iyileşmesiyle yan yollarıyla birlikte asfaltlama ve yağmurlama hattı çalışmalarına başlanacağı duyuruldu.

Öte yandan program dahilinde; yine belediyenin kendi imkânlarıyla programda olan Yeni Mahalle, Dayıoğlu Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Esentepe çıkışı gibi ihtiyaç duyulan yerlere sıcak asfalt çalışmaları da başlayacak.

Belediye ilgililerinden konuya ilişkin verilen bilgilerde; Kabiller Mahallesi, Kitirler Mahallesi ve Seviller Mahallelerinde de kilitli parke çalışması yine ayrıca Yeni Mahalle, Seviller Mahallesi, Dayıoğlu Mahallesi caddelerinde ve üniversite yolu gibi ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlere de kaldırım çalışmalarının yapılacağı kaydedildi.

Çalışmaları değerlendiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Biz bir söz verdik. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek dedik. İnşallah geçmiş dönemlerde yürüttüğümüz asfalt ve parke taşı çalışmalarımıza yine bu dönemde de hız katarak olumsuz hava şartlarının düzelmesiyle birlikte çalışmalarımız başlayacak. Hemşehrilerimizin ayağı çamura değmeyecek. Çünkü Geredeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. ” sözlerine yer verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.