Orada neler olacak neler?..

EKONOMİ 05.07.2018 - 10:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2453+ kez okundu.
 

Orada neler olacak neler?..

"Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. "
Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezinin yapılacak. İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulacak. Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait olan, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 66 ada 37 nolu parselde bulunan Kervan Otel projesi 12 Temmuz 2018 tarihinde ihaleye çıkacak. Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. İl Özel İdaresinden satın alınan 9.340 metrekare toplam inşaat alanı bulunan Otel binası 54 Odalı ve yaklaşık 120 yatak kapasiteli olacak 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktardı. Allar; “Kitirler Mahallemizde Atatürk Bulvarı Üst yolda bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış atıl vaziyette bulunan Kervan Otel binası yıkılarak yerine şehir siluetine uygun modern otel ve işyerleri ve otopark yapmayı planlamaktayız, İhalesini 12 Temmuz 2018 Perşembe günü yapacağımız projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun” sözlerine yer verdi. Verilen bilgilere göre, ihale Kitirler Mahallesi Eski Hükümet Sokak No:2 adresinde 12 Temmuz 2018 saat 14.30 da yapılacak.
"Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. "

Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezinin yapılacak.

İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulacak.

Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait olan, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 66 ada 37 nolu parselde bulunan Kervan Otel projesi 12 Temmuz 2018 tarihinde ihaleye çıkacak.

Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. İl Özel İdaresinden satın alınan 9.340 metrekare toplam inşaat alanı bulunan Otel binası 54 Odalı ve yaklaşık 120 yatak kapasiteli olacak 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktardı.


Allar; “Kitirler Mahallemizde Atatürk Bulvarı Üst yolda bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış atıl vaziyette bulunan Kervan Otel binası yıkılarak yerine şehir siluetine uygun modern otel ve işyerleri ve otopark yapmayı planlamaktayız, İhalesini 12 Temmuz 2018 Perşembe günü yapacağımız projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Verilen bilgilere göre, ihale Kitirler Mahallesi Eski Hükümet Sokak No:2 adresinde 12 Temmuz 2018 saat 14.30 da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.