Siz giymeseniz de onlar giyebilir!

YAŞAM 12.06.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2757+ kez okundu.
 

Siz giymeseniz de onlar giyebilir!

"Giymediklerinizi giyecekler var isimli giysi kampanyası, bu yıl Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgi Evi’nde devam ediyor."
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası bu yıl da devam ediyor. Ramazan Dede Bilgievi’nin personelinin de gayretleriyle sürdürülen giymediklerinizi giyecekler var isimli kampanyaya Vatandaşlarımız, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini bırakabilirler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” dedi. Ramazan Dede Bilgievi’nde oluşturulan hayır çarşısına yaptığı ziyaretle incelemelerde bulunan Başkan Allar konuyla ilgili açıklamasında, gelen giysilerin görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asıldığını aktardı. Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi giyecekler var” isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievinde başladı. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyor. Gelen giysiler görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asılıyor. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret gösteriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” diye konuştu. Bilgi Evi, elbiseden ayakkabıya, çantadan paltoya, gömlekten kravata, 7’den 70’e her yaşa yönelik gönüllülerin getirdiği kullanılabilir muhtelif giyim eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Ferah ve temiz bir ortamda seçerek uygun giyim ya da eşyayı alabilme imkanının tanındığı Bilgi Evi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın da en güzel örneğini oluşturuyor. On gündür devam eden elbise dağıtım kampanyasından şu ana kadar yaklaşık bin 500 vatandaş yararlandı. Kampanya Ramazan Bayramı Arefe günü öğle saatlerine kadar devam edecek.
"Giymediklerinizi giyecekler var isimli giysi kampanyası, bu yıl Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgi Evi’nde devam ediyor."

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası bu yıl da devam ediyor.

Ramazan Dede Bilgievi’nin personelinin de gayretleriyle sürdürülen giymediklerinizi giyecekler var isimli kampanyaya Vatandaşlarımız, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini bırakabilirler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” dedi.

Ramazan Dede Bilgievi’nde oluşturulan hayır çarşısına yaptığı ziyaretle incelemelerde bulunan Başkan Allar konuyla ilgili açıklamasında, gelen giysilerin görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asıldığını aktardı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi giyecekler var” isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievinde başladı. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyor. Gelen giysiler görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asılıyor. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret gösteriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” diye konuştu.

Bilgi Evi, elbiseden ayakkabıya, çantadan paltoya, gömlekten kravata, 7’den 70’e her yaşa yönelik gönüllülerin getirdiği kullanılabilir muhtelif giyim eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

Ferah ve temiz bir ortamda seçerek uygun giyim ya da eşyayı alabilme imkanının tanındığı Bilgi Evi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın da en güzel örneğini oluşturuyor.

On gündür devam eden elbise dağıtım kampanyasından şu ana kadar yaklaşık bin 500 vatandaş yararlandı. Kampanya Ramazan Bayramı Arefe günü öğle saatlerine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.