Önce namaz, sonra yemek..

YAŞAM 26.03.2018 - 17:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1701+ kez okundu.
 

Önce namaz, sonra yemek..

"Gerede Belediyesinin katkı sağladığı “Namaz Yemeği” münasebetiyle esnaf duasının ardından tüm katılımcılara etli pilav, gözleme, baklava ikram edildi."
Ahilik Geleneği çerçevesinde Regaib Kandili münasebetiyle Eski Sanayi Çarşısı Esnaflarının düzenlediği "Namaz Yemeği" programına Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrrahman Şenoğlu, Daire Amirleri, Oda Başkanları, Birçok esnaf ve yüzlerce vatandaş katıldı.   Bir Ahilik geleneği olan programda, eski sanayi çarşısı esnafları tarafından organize edilen, Gerede Belediyesinin katkı sağladığı “Namaz Yemeği” münasebetiyle esnaf duasının ardından tüm katılımcılara etli pilav, gözleme, baklava ikram edildi.   Belediye başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Ahilik Geleneği çerçevesinde Regaib Kandili münasebetiyle eski sanayi çarşısı esnaflarının düzenlediği Namaz Yemeği programına iştirak ettik. Geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına son derece anlamlı bir program oldu. Esnaflarımıza emeklerinden ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim” sözlerini kullandı.
"Gerede Belediyesinin katkı sağladığı “Namaz Yemeği” münasebetiyle esnaf duasının ardından tüm katılımcılara etli pilav, gözleme, baklava ikram edildi."
Ahilik Geleneği çerçevesinde Regaib Kandili münasebetiyle Eski Sanayi Çarşısı Esnaflarının düzenlediği "Namaz Yemeği" programına Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrrahman Şenoğlu, Daire Amirleri, Oda Başkanları, Birçok esnaf ve yüzlerce vatandaş katıldı.
 
Bir Ahilik geleneği olan programda, eski sanayi çarşısı esnafları tarafından organize edilen, Gerede Belediyesinin katkı sağladığı “Namaz Yemeği” münasebetiyle esnaf duasının ardından tüm katılımcılara etli pilav, gözleme, baklava ikram edildi.
 
Belediye başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Ahilik Geleneği çerçevesinde Regaib Kandili münasebetiyle eski sanayi çarşısı esnaflarının düzenlediği Namaz Yemeği programına iştirak ettik. Geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına son derece anlamlı bir program oldu. Esnaflarımıza emeklerinden ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim” sözlerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.