Başkan'ın giyimi dikkat çekti!

EKONOMİ 30.10.2017 - 11:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2978+ kez okundu.
 

Başkan'ın giyimi dikkat çekti!

"Yurt dışı ziyaretinde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın spor kıyafetler ile yansıttığı tarz dikkat çekerken, takipçilerce de hayli beğenildi."
Geçtiğimiz hafta yurtdışına çıkan Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketine döndü. Önceki gün ilçeye dönüş yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yurt dışı ziyaretinde İtalya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Deri, deri makinaları ve arıtma tesisi incelemeleri için İtalya'ya gittiği öğrenilen Mustafa Allar'a beraberinde; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve tanınmış debbağ Ali Sağol da eşlik etti. Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet'in de yer alan Başkan Yardımcısı Ali Sağol, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı kısa bilgilendirmede; “İtalya gezimizi çok şükür tamamladık. Mamul deri, deri makinaları ve arıtma sistemlerini yerinde inceledik. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu gezide bizleri yanlız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Allar'a teşekkürler,” iletisini paylaştı. Öte yandan, genelde takım elbise ile resmi halde görmeye alışık olduğumuz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın spor kıyafetler ile yansıttığı tarzı ise hayli dikkat çekerken, çoğu takipçi de başkan'ın rahat giyimini oldukça beğendi.
"Yurt dışı ziyaretinde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın spor kıyafetler ile yansıttığı tarz dikkat çekerken, takipçilerce de hayli beğenildi."

Geçtiğimiz hafta yurtdışına çıkan Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketine döndü.

Önceki gün ilçeye dönüş yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yurt dışı ziyaretinde İtalya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Deri, deri makinaları ve arıtma tesisi incelemeleri için İtalya'ya gittiği öğrenilen Mustafa Allar'a beraberinde; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve tanınmış debbağ Ali Sağol da eşlik etti.

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet'in de yer alan Başkan Yardımcısı Ali Sağol, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı kısa bilgilendirmede; “İtalya gezimizi çok şükür tamamladık. Mamul deri, deri makinaları ve arıtma sistemlerini yerinde inceledik. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu gezide bizleri yanlız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Allar'a teşekkürler,” iletisini paylaştı.

Öte yandan, genelde takım elbise ile resmi halde görmeye alışık olduğumuz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın spor kıyafetler ile yansıttığı tarzı ise hayli dikkat çekerken, çoğu takipçi de başkan'ın rahat giyimini oldukça beğendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.