Boş durmak yok!..

YAŞAM 11.07.2018 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1842+ kez okundu.
 

Boş durmak yok!..

"Gerede Belediyesi, hal pazarının dört bir tarafını ilçeye yakışır şekilde düzenliyor.."
Daha yaşanabilir bir Gerede için adeta kollarını sıvayan belediye başkanı Mustafa Allar, ilçede önemli değişikliklere giderek, revize çalışmalarını sürdürüyor. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede bulunan Kapalı Hal Pazarında yenileme çalışmalarına başladı. Gerede Kapalı Hal Pazarının çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hal pazarının dört bir tarafının ilçeye yakışır şekilde düzenleneceği öğrenildi. Gerede Belediyesinden yapılan açıklamaya göre yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Ayrıca çalışmalar kapsamında kırılan andezitler sökülerek yenilenecek ve daha dayanıklı olması için desenli beton yapılacak, merdivenler yenilenecek. Bu çalışmaların yanı sıra çöp konteynerleri için cepler yapılacak. Korkulukların da yenilenmesi ile çalışmalar tamamlanarak Kapalı Pazar vatandaşların hizmetine sunulacak.
"Gerede Belediyesi, hal pazarının dört bir tarafını ilçeye yakışır şekilde düzenliyor.."

Daha yaşanabilir bir Gerede için adeta kollarını sıvayan belediye başkanı Mustafa Allar, ilçede önemli değişikliklere giderek, revize çalışmalarını sürdürüyor.

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede bulunan Kapalı Hal Pazarında yenileme çalışmalarına başladı.

Gerede Kapalı Hal Pazarının çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hal pazarının dört bir tarafının ilçeye yakışır şekilde düzenleneceği öğrenildi.

Gerede Belediyesinden yapılan açıklamaya göre yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Ayrıca çalışmalar kapsamında kırılan andezitler sökülerek yenilenecek ve daha dayanıklı olması için desenli beton yapılacak, merdivenler yenilenecek. Bu çalışmaların yanı sıra çöp konteynerleri için cepler yapılacak. Korkulukların da yenilenmesi ile çalışmalar tamamlanarak Kapalı Pazar vatandaşların hizmetine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.