Başkan Allar'ın mutlu günü

YAŞAM 25.09.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2375+ kez okundu.
 

Başkan Allar'ın mutlu günü

"Düğün gece geç saatlere kadar devam ederken Başkan Mustafa Allar ve eşi Emine Allar konuklar ile tek tek ilgilendiler. "
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın kızı Nur, geçtiğimiz gün düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Düğüne protokol tam kadro katıldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile eşi Emine Allar’ın kızları Nur ve Süleyman-Nazmiye Kaya çiftinin oğulları Sedat, geçtiğimiz gün düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Bolu'da gerçekleşen düğüne; HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şu an Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı olan Gerede eski Kaymakamı Arslan Yurt, Bolu AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulları ile çok sayıda STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı. Nur Allar-Sedat Kaya çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise protokol üyeleri yaptı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti. Kıyılan nikah sonrası mutlulukları gözlerinden okunan Nur-Sedat çifti gece boyunca gönüllerince eğlendiler. Genç çifte davetliler de eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular. Düğün gece geç saatlere kadar devam ederken Başkan Mustafa Allar ve eşi Emine Allar konuklar ile tek tek ilgilendiler. 
"Düğün gece geç saatlere kadar devam ederken Başkan Mustafa Allar ve eşi Emine Allar konuklar ile tek tek ilgilendiler. "

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın kızı Nur, geçtiğimiz gün düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Düğüne protokol tam kadro katıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile eşi Emine Allar’ın kızları Nur ve Süleyman-Nazmiye Kaya çiftinin oğulları Sedat, geçtiğimiz gün düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Bolu'da gerçekleşen düğüne; HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, şu an Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı olan Gerede eski Kaymakamı Arslan Yurt, Bolu AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulları ile çok sayıda STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Nur Allar-Sedat Kaya çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise protokol üyeleri yaptı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti.

Kıyılan nikah sonrası mutlulukları gözlerinden okunan Nur-Sedat çifti gece boyunca gönüllerince eğlendiler. Genç çifte davetliler de eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular.

Düğün gece geç saatlere kadar devam ederken Başkan Mustafa Allar ve eşi Emine Allar konuklar ile tek tek ilgilendiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.