Nihayet yapılıyor!..

YAŞAM 11.09.2017 - 14:13, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1816+ kez okundu.
 

Nihayet yapılıyor!..

" Memlekette önemli proje ve çalışmalara hızla start veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez de; Esentepe için kolları sıvadı. "
Gerede'nin değişim ve dönüşümü adına pek çok dinamiği harekete geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, deyim yerindeyse Gerede ile yatıyor, Gerede ile kalkıyor. Memlekette önemli proje ve çalışmalara da o oranda start veren Başkan Allar, bu kez de; Esentepe için kolları sıvadı. İlçemizin yeşiller diyarı, oksijen deposu mesirelik alanı Esentepe için bir dizi çalışma başlatan Allar Başkan, asfalt, kaldırım ve tretuvar uygulamalarını harekete geçirdi. Asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmalarını başlatan Gerede Belediyesi, ilçemizin bütün mahallelerinde büyük ölçüde tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Gelen talepler ve yapılan tespitler sonrasında oluşan gelişmelere kayıtsız kalmayan Mustafa Allar, Esentepe güzergahında bulunan yolda asfalt çalışması başlattı. Gerede'nin olduğu kadar çevre ilçeler için de tabiat harikası olan; 700 yıllık çam ağaçlarının olduğu ve yaz aylarında binlerce ziyaretçisi olan Esentepe mesireliğinde yenilenme girişimleri sürdürülüyor. Belediye'den verilen bilgilere göre; Esentepe'ye çıkış güzergahında Butik Otelden başlayarak ücretli geçiş kulübesine kadar olan kısımda bozuk olan bölümler wirtgen yardımıyla sökülerek sıcak asfalt yapılacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar sonrasında, Esentepe Mesireliği arkasına yapılan taş duvar çalışmaları ve yol genişletme sebebi ile bozuk olan yolun şehir yaylalarının çıkış kısmına kadar olan bölümü asfaltlanacak. Öt eyandan, şehir yaylaları yolundaki bozuk olan asfalt bölümler ve Esentepe Mesireliği içerisindeki bozuk olan kısımlar da dolgu malzemesi ile tamir edilecek.
" Memlekette önemli proje ve çalışmalara hızla start veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez de; Esentepe için kolları sıvadı. "

Gerede'nin değişim ve dönüşümü adına pek çok dinamiği harekete geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, deyim yerindeyse Gerede ile yatıyor, Gerede ile kalkıyor.

Memlekette önemli proje ve çalışmalara da o oranda start veren Başkan Allar, bu kez de; Esentepe için kolları sıvadı.

İlçemizin yeşiller diyarı, oksijen deposu mesirelik alanı Esentepe için bir dizi çalışma başlatan Allar Başkan, asfalt, kaldırım ve tretuvar uygulamalarını harekete geçirdi.

Asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmalarını başlatan Gerede Belediyesi, ilçemizin bütün mahallelerinde büyük ölçüde tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Gelen talepler ve yapılan tespitler sonrasında oluşan gelişmelere kayıtsız kalmayan Mustafa Allar, Esentepe güzergahında bulunan yolda asfalt çalışması başlattı.

Gerede'nin olduğu kadar çevre ilçeler için de tabiat harikası olan; 700 yıllık çam ağaçlarının olduğu ve yaz aylarında binlerce ziyaretçisi olan Esentepe mesireliğinde yenilenme girişimleri sürdürülüyor.

Belediye'den verilen bilgilere göre; Esentepe'ye çıkış güzergahında Butik Otelden başlayarak ücretli geçiş kulübesine kadar olan kısımda bozuk olan bölümler wirtgen yardımıyla sökülerek sıcak asfalt yapılacak.

Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar sonrasında, Esentepe Mesireliği arkasına yapılan taş duvar çalışmaları ve yol genişletme sebebi ile bozuk olan yolun şehir yaylalarının çıkış kısmına kadar olan bölümü asfaltlanacak.

Öt eyandan, şehir yaylaları yolundaki bozuk olan asfalt bölümler ve Esentepe Mesireliği içerisindeki bozuk olan kısımlar da dolgu malzemesi ile tamir edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.