Bu sefer orada buluştular!..

SİYASET 06.11.2017 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1224+ kez okundu.
 

Bu sefer orada buluştular!..

"Bu toplantıların faydaları sayamayacağımız kadar çoktur. Birçok konuda fikir alışverişi yapıyor, önerilerde bulunuyoruz." dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısı bu ay Dörtdiva'nda yapıldı. 13 yıldır devam eden Ak Partili Belediye Başkanları toplantısı yapılan toplantılarda fikir alışverişi yapan Belediye Başkanları çalışmalarını müşterek bir şekilde yürütüyor. Bolu il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenli olarak her ay gerçekleştirilen AK Partili belediye başkanları değerlendirme toplantısı bu ay da Dörtdivan’da gerçekleştirildi. Görüşlerini aldığımız Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Partili Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini ifade ederek; “İlçelerimizin sıkıntı ve ihtiyaçlarını hep birlikte istişare ediyor, birbirimizin birikimlerinden hepimiz istifade ediyoruz. Birbirimize pozitif enerji veriyoruz. Yapılanları değerlendiriyoruz," diye konuştu. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun ev sahipliği ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli katıldı. Programı nedeniyle il dışında olan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ise toplantıya katılamadı. Bolu ve ilçelerinde görev yapan Belediye Başkanları, 30 Ekim 2017 Cuma günü öğle saatlerinde Dörtdivan Belediyesi’nde buluştular. Belediyede bir müddet sohbet eden Başkanlar Öğle Namazı ve yenilen yemeğin ardından toplantı başladı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilirken toplantıda Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Belediyelerin yapmayı planladıkları Altyapı ve Üst Yapı projeleri, bu konularda belediyeler arası yardımlaşmalar, Yerel imkânların ortak kullanımı ve Yerel Yönetimler mevzuatındaki gelişmeler ile ilgili konular görüşüldü. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bu toplantıların faydaları sayamayacağımız kadar çoktur. Kanalizasyon, asfaltlama çalışmaları gibi teknik konularda belediyeler olarak birbirimize elemanlarımızı, araçlarımızı göndererek yükümüzü paylaşıyoruz. Birçok konuda fikir alışverişi yapıyor, önerilerde bulunuyoruz” bilgisini paylaştı.
"Bu toplantıların faydaları sayamayacağımız kadar çoktur. Birçok konuda fikir alışverişi yapıyor, önerilerde bulunuyoruz." dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısı bu ay Dörtdiva'nda yapıldı.

13 yıldır devam eden Ak Partili Belediye Başkanları toplantısı yapılan toplantılarda fikir alışverişi yapan Belediye Başkanları çalışmalarını müşterek bir şekilde yürütüyor.

Bolu il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenli olarak her ay gerçekleştirilen AK Partili belediye başkanları değerlendirme toplantısı bu ay da Dörtdivan’da gerçekleştirildi.

Görüşlerini aldığımız Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Partili Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini ifade ederek; “İlçelerimizin sıkıntı ve ihtiyaçlarını hep birlikte istişare ediyor, birbirimizin birikimlerinden hepimiz istifade ediyoruz. Birbirimize pozitif enerji veriyoruz. Yapılanları değerlendiriyoruz," diye konuştu.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun ev sahipliği ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli katıldı. Programı nedeniyle il dışında olan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ise toplantıya katılamadı.

Bolu ve ilçelerinde görev yapan Belediye Başkanları, 30 Ekim 2017 Cuma günü öğle saatlerinde Dörtdivan Belediyesi’nde buluştular. Belediyede bir müddet sohbet eden Başkanlar Öğle Namazı ve yenilen yemeğin ardından toplantı başladı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilirken toplantıda Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Belediyelerin yapmayı planladıkları Altyapı ve Üst Yapı projeleri, bu konularda belediyeler arası yardımlaşmalar, Yerel imkânların ortak kullanımı ve Yerel Yönetimler mevzuatındaki gelişmeler ile ilgili konular görüşüldü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bu toplantıların faydaları sayamayacağımız kadar çoktur. Kanalizasyon, asfaltlama çalışmaları gibi teknik konularda belediyeler olarak birbirimize elemanlarımızı, araçlarımızı göndererek yükümüzü paylaşıyoruz. Birçok konuda fikir alışverişi yapıyor, önerilerde bulunuyoruz” bilgisini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.