Cemiyet, çıkarma yaptı!..

GÜNDEM 06.11.2017 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1750+ kez okundu.
 

Cemiyet, çıkarma yaptı!..

"Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti."
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, İhlas Haber Ajansı Bolu Temsilcisi Faruk Çidem ve Gazeteci Zekeriya Ercivan; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar misafirlerine Gerede İlçesinde gerçekleşen yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Özellikle cezaevi ve Beşiktaş konusunda kaydedilen gelişmeleri aktardı. Gerede’de değişim adına farklı alanlarda birçok projenin ara vermeden devam edeceğini hatırlatan Gerede Belediye Başkanı Mustafa  Allar; “Gerede’nin parmakla gösterilir bir şehir olması adına verdiğimiz sözler ile birlikte vatandaşlarımızla ortak akıl ile ortaya çıkan projeler sürmektedir İlçemizde gelişim ve değişimin devam edeceği gibi İlçemizi hak ettiği konuma getireceğiz” dedi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise yaptığı açıklamada; “Bolumuzun en büyük ilçesi Gerede’de olmaktan mutluluk duyduk. Bizleri kabul eden Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’a teşekkür ediyorum. Hizmet heyecanına şahit olduk ve yaptığı çalışmaları dinledik. Ayrıca röportaj gerçekleştirdik. Bizim aracılığımızla da Bolu basınımızı bütün bu çalışmaları yerinde görmeye davet etti. İnşallah en kısa sürede tekrar Gerede’ye gelerek halkımızı bilgilendirme faaliyetlerimize devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.
"Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti."

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, İhlas Haber Ajansı Bolu Temsilcisi Faruk Çidem ve Gazeteci Zekeriya Ercivan; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar misafirlerine Gerede İlçesinde gerçekleşen yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Özellikle cezaevi ve Beşiktaş konusunda kaydedilen gelişmeleri aktardı.

Gerede’de değişim adına farklı alanlarda birçok projenin ara vermeden devam edeceğini hatırlatan Gerede Belediye Başkanı Mustafa  Allar; “Gerede’nin parmakla gösterilir bir şehir olması adına verdiğimiz sözler ile birlikte vatandaşlarımızla ortak akıl ile ortaya çıkan projeler sürmektedir İlçemizde gelişim ve değişimin devam edeceği gibi İlçemizi hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise yaptığı açıklamada; “Bolumuzun en büyük ilçesi Gerede’de olmaktan mutluluk duyduk. Bizleri kabul eden Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’a teşekkür ediyorum. Hizmet heyecanına şahit olduk ve yaptığı çalışmaları dinledik. Ayrıca röportaj gerçekleştirdik. Bizim aracılığımızla da Bolu basınımızı bütün bu çalışmaları yerinde görmeye davet etti. İnşallah en kısa sürede tekrar Gerede’ye gelerek halkımızı bilgilendirme faaliyetlerimize devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.