Gerede, ilk üçe girecek!

SİYASET 13.03.2017 - 15:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1846+ kez okundu.
 

Gerede, ilk üçe girecek!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” diye konuştu.
Başbakan’ı Bolu’da ağırlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, referandum sonuçlarını işaret ettiği konuşmasında; “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” dedi.   Miting sonrasında Başbakan Binali Yıldırım’a; Gerede’nin sorunları, ihtiyaçları ve büyük projelerinin yer aldığı bir dosya sundu. Başbakan Binali Yıldırım dosyayı inceleyeceğini ve gerekli talimatları vereceğini söyledi. Referandum çalışmaları kapsamında Bolu’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, meydanı dolduran yaklaşık 20 bin Boluluya Evet’i anlattı. Geçtiğimiz Cuma günü referandum çalışmaları için Bolu’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Demokrasi Meydanı’nı hınca hınç dolduran halka seslendi.   Gerede insanının da büyük katılım gösterdiği mitinge onlarca otobüs yüzlerce taksi ile gelen Gerede halkı, “Evet Kampanyası”nın en büyük itici güçlerinden olduğunu gösterdi.   Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak’ın organizasyonu ile meydanları dolduran Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, Başbakan Binali Yıldırım da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi. Mitingin ardından uğurlama esnasında Belediye Başkanı Mustafa Allar, Başbakan Binali Yıldırım’a içerisinde Gerede’nin sorunları, ihtiyaçları ve büyük projelerinin yer aldığı bir dosya sundu. Başbakan Binali Yıldırım dosyayı inceleyeceğini ve gerekli talimatları vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” diye konuştu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, “Başbakanımızı Bolu olarak şanına layık ağırladık. Gerede olarak da desteğimizi, meydanlara akın ederek gösterdik. Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum. Başbakanımızın programı belli olduktan sonra birim müdürlerimize talimat verdim. İstişare ederek dosya içerisinde yer alması gereken talep ve isteklerle ilgili yazılı ve görsel bir dosya hazırladık. Sayın Başbakanımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı müteşekkirim. Gerede halkına da mitinge katılım noktasında göstermiş oldukları büyük katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” diye konuştu.

Başbakan’ı Bolu’da ağırlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, referandum sonuçlarını işaret ettiği konuşmasında; “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” dedi.

 

Miting sonrasında Başbakan Binali Yıldırım’a; Gerede’nin sorunları, ihtiyaçları ve büyük projelerinin yer aldığı bir dosya sundu. Başbakan Binali Yıldırım dosyayı inceleyeceğini ve gerekli talimatları vereceğini söyledi. Referandum çalışmaları kapsamında Bolu’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, meydanı dolduran yaklaşık 20 bin Boluluya Evet’i anlattı.


Geçtiğimiz Cuma günü referandum çalışmaları için Bolu’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Demokrasi Meydanı’nı hınca hınç dolduran halka seslendi.

 

Gerede insanının da büyük katılım gösterdiği mitinge onlarca otobüs yüzlerce taksi ile gelen Gerede halkı, “Evet Kampanyası”nın en büyük itici güçlerinden olduğunu gösterdi.
 

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak’ın organizasyonu ile meydanları dolduran Geredeliler ‘Gerede sizinle gurur duyuyor’ diye sloganlar atarken, Başbakan Binali Yıldırım da bu sese kayıtsız kalmayarak, “Biz de Gerede ile gurur duyuyoruz” diye cevap verdi.


Mitingin ardından uğurlama esnasında Belediye Başkanı Mustafa Allar, Başbakan Binali Yıldırım’a içerisinde Gerede’nin sorunları, ihtiyaçları ve büyük projelerinin yer aldığı bir dosya sundu. Başbakan Binali Yıldırım dosyayı inceleyeceğini ve gerekli talimatları vereceğini söyledi.


Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum,” diye konuştu.


Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, “Başbakanımızı Bolu olarak şanına layık ağırladık. Gerede olarak da desteğimizi, meydanlara akın ederek gösterdik. Biz rekor kıracağımıza Türkiye’de her zaman olduğu gibi ilk üçe gireceğimize inanıyorum. Başbakanımızın programı belli olduktan sonra birim müdürlerimize talimat verdim. İstişare ederek dosya içerisinde yer alması gereken talep ve isteklerle ilgili yazılı ve görsel bir dosya hazırladık. Sayın Başbakanımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı müteşekkirim. Gerede halkına da mitinge katılım noktasında göstermiş oldukları büyük katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.