En kısa zamanda tamamlanacak

YAŞAM 29.08.2019 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2148+ kez okundu.
 

En kısa zamanda tamamlanacak

"İlçemiz merkezinde devam eden sıcak asfalt çalışması en kısa zamanda tamamlanacak."
Mahalle  sakinlerinin talepleri ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, çalışmaları bir an önce bitirebilmek için cumartesi pazar demeden çalışıyor. Gelen talepler ve yapılan tespitler sonrasında, Yeni Mahalle Tepe Sokak ve Zirve Caddesinde, Dayıoğlu Mahallesi Adalıgil Cami’si etrafındaki ve Bahçelievler Mahallesi Rıdvan Uçarol Camisi çevresindeki sokaklarda devam eden sıcak asfalt çalışması en kısa zamanda tamamlanacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Asfalt ve Kilitli Parke çalışmalarımız hava şartları müsaade ettiği sürece devam edecek. İlçemizde asfaltsız ve kilit parkesi olmayan yolumuzun kalmaması için ekip arkadaşlarım ile birlikte mücadele veriyoruz. İnşallah elimizden geldiğince çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz’’ diye konuştu.
"İlçemiz merkezinde devam eden sıcak asfalt çalışması en kısa zamanda tamamlanacak."

Mahalle  sakinlerinin talepleri ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, çalışmaları bir an önce bitirebilmek için cumartesi pazar demeden çalışıyor.

Gelen talepler ve yapılan tespitler sonrasında, Yeni Mahalle Tepe Sokak ve Zirve Caddesinde, Dayıoğlu Mahallesi Adalıgil Cami’si etrafındaki ve Bahçelievler Mahallesi Rıdvan Uçarol Camisi çevresindeki sokaklarda devam eden sıcak asfalt çalışması en kısa zamanda tamamlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Asfalt ve Kilitli Parke çalışmalarımız hava şartları müsaade ettiği sürece devam edecek. İlçemizde asfaltsız ve kilit parkesi olmayan yolumuzun kalmaması için ekip arkadaşlarım ile birlikte mücadele veriyoruz. İnşallah elimizden geldiğince çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.