Başkan Allar; 'Yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top..'

YAŞAM 29.08.2019 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2911+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top..'

"İlçemiz Turgut Özal Caddesi (Şehir Girişi) ve Atatürk bulvarında bulunan orta refüjlere 3000 adet kurtbağrı ve 5000 adet berberis bitkisi ile yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top leylandı ağacı dikimi de gerçekleştirildi. "
Yaz mevsimi ile birlikte, şehrimizin gelişip güzelleşmesi için dur durak demeden mesailerini sürdüren Gerede Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi şehrin dört bir yanında çalışmalarına süratle devam ediyor.   Yeşil bir kent hedefi doğrultusunda çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Birimi yetkilileri yaptıkları açıklamada;  “İlçemizin değişik yerlerinde ağaçlandırma, orta refüj dolgu çalışmaları, parklarımızın tamiratı ve çim ekim-biçimi, ayrıca okulların ve resmi kurumların ağaç kesim ve budama işlerinde de destek devam ediyor” bilgisi verildi. Verilen diğer bilgilere göre Turgut Özal Caddesi (Şehir Girişi) ve Atatürk bulvarında bulunan orta refüjlere 3000 adet kurtbağrı ve 5000 adet berberis bitkisi ile yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top leylandı ağacı dikimi de gerçekleştirildi.    Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaptığı açıklamada; "İlçemizdeki bütün yeşil alanların toprak dolgusu, çim ekimi ve biçimleri devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin güzelleşmesi için belirlenen program dâhilinde uygun hava şartlarına göre çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.” sözlerine yer verdi.
"İlçemiz Turgut Özal Caddesi (Şehir Girişi) ve Atatürk bulvarında bulunan orta refüjlere 3000 adet kurtbağrı ve 5000 adet berberis bitkisi ile yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top leylandı ağacı dikimi de gerçekleştirildi. "
Yaz mevsimi ile birlikte, şehrimizin gelişip güzelleşmesi için dur durak demeden mesailerini sürdüren Gerede Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi şehrin dört bir yanında çalışmalarına süratle devam ediyor.
 
Yeşil bir kent hedefi doğrultusunda çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Birimi yetkilileri yaptıkları açıklamada;  “İlçemizin değişik yerlerinde ağaçlandırma, orta refüj dolgu çalışmaları, parklarımızın tamiratı ve çim ekim-biçimi, ayrıca okulların ve resmi kurumların ağaç kesim ve budama işlerinde de destek devam ediyor” bilgisi verildi.

Verilen diğer bilgilere göre Turgut Özal Caddesi (Şehir Girişi) ve Atatürk bulvarında bulunan orta refüjlere 3000 adet kurtbağrı ve 5000 adet berberis bitkisi ile yaklaşık 100 adet 3 ve 4 top leylandı ağacı dikimi de gerçekleştirildi. 
 
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaptığı açıklamada; "İlçemizdeki bütün yeşil alanların toprak dolgusu, çim ekimi ve biçimleri devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin güzelleşmesi için belirlenen program dâhilinde uygun hava şartlarına göre çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.” sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.