Başkan Allar; 'Ayrı bir merkez oluyor'

YAŞAM 26.08.2019 - 12:03, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1963+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Ayrı bir merkez oluyor'

"Özellikle hafta sonu piknikçilerin Esentepe Mesireliğine rağbet göstermesi ilçe esnafının da yüzünü güldürdü. Durumdan memnun kalan esnaflar Esentepe Mesireliğinin tanıtımında büyük emekleri olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti."
Ankara ve İstanbul olmak üzere çevre il ve İlçelerden gelenlerin yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Mesireliği, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın girişimleri sonucu ulusal basındaki ana haber bültenlerinde yer aldıktan sonra vatandaşların cazibe merkezi haline geldi. Özellikle hafta sonu piknikçilerin Esentepe Mesireliğine rağbet göstermesi ilçe esnafının da yüzünü güldürdü. Durumdan memnun kalan esnaflar Esentepe Mesireliğinin tanıtımında büyük emekleri olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti.      Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Esentepe Mesireliğimiz ulusal basında yer aldıktan sonra cazibesini daha da artırdı. Bütün imkanlarımızla ilçemizi geliştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza Esentepemize  göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederim. Gözümüz gibi sakındığımız Esentepemizin temiz kullanılması, çevreye duyarlılık konularında da vatandaşlarımızdan da ayrıca hassasiyet bekliyoruz. Geçmişin emanetini geleceğe miras olarak bırakmak boynumuzun borcu” sözlerine yer verdi. Esentepe Mesireliği içersinde Horasan Evliyalarından Ramazan Dede Türbesi ve Camisi, 3 adet Restoran-Kafe-Bistro, restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan The Sign Esentepe Otel, tuvaletler, çeşmeler, kamelyalar, çardaklar, banklar, basketbol, voleybol, futbol sahaları mevcut. Esentepe Mesireliğini ziyaret edenlerin ulaşımda da hiçbir sıkıntı çekmemesi büyük avantaj. Şehir merkezine ise 1 kilometre, yaşları 700 yıla varan çam ağaçları ise bambaşka bir hava sağlıyor.
"Özellikle hafta sonu piknikçilerin Esentepe Mesireliğine rağbet göstermesi ilçe esnafının da yüzünü güldürdü. Durumdan memnun kalan esnaflar Esentepe Mesireliğinin tanıtımında büyük emekleri olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti."

Ankara ve İstanbul olmak üzere çevre il ve İlçelerden gelenlerin yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Mesireliği, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın girişimleri sonucu ulusal basındaki ana haber bültenlerinde yer aldıktan sonra vatandaşların cazibe merkezi haline geldi.

Özellikle hafta sonu piknikçilerin Esentepe Mesireliğine rağbet göstermesi ilçe esnafının da yüzünü güldürdü. Durumdan memnun kalan esnaflar Esentepe Mesireliğinin tanıtımında büyük emekleri olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti.     

Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Esentepe Mesireliğimiz ulusal basında yer aldıktan sonra cazibesini daha da artırdı. Bütün imkanlarımızla ilçemizi geliştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza Esentepemize  göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederim. Gözümüz gibi sakındığımız Esentepemizin temiz kullanılması, çevreye duyarlılık konularında da vatandaşlarımızdan da ayrıca hassasiyet bekliyoruz. Geçmişin emanetini geleceğe miras olarak bırakmak boynumuzun borcu” sözlerine yer verdi.

Esentepe Mesireliği içersinde Horasan Evliyalarından Ramazan Dede Türbesi ve Camisi, 3 adet Restoran-Kafe-Bistro, restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan The Sign Esentepe Otel, tuvaletler, çeşmeler, kamelyalar, çardaklar, banklar, basketbol, voleybol, futbol sahaları mevcut. Esentepe Mesireliğini ziyaret edenlerin ulaşımda da hiçbir sıkıntı çekmemesi büyük avantaj. Şehir merkezine ise 1 kilometre, yaşları 700 yıla varan çam ağaçları ise bambaşka bir hava sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.