Gerede'ye üç yeni merkez!

YAŞAM 14.05.2019 - 11:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1982+ kez okundu.
 

Gerede'ye üç yeni merkez!

"Yaklaşık 9 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde 3 Aile Hekimi bulunuyor. "
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın bir projesi daha hayata geçti. Dayıoğlu Mahallesi’ne yapılan acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası hizmete girdi.   Yaklaşık 9 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde 3 Aile Hekimi bulunuyor. İlçemiz Gerede’nin geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya müdahale eden ekipler, hizmete giren merkez ile daha profesyonel bir binada hizmet verecek. Gerede’ye kazandırılan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası; ilçe halkı tarafından büyük takdir topladı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün kazanımları ile kazandırılan istasyon, birçok kazaya da anında müdahale hizmeti sağlayarak can kayıplarının önlenmesinde büyük rol oynayacak.   Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Yeni bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz için gece, gündüz demeden her zaman en iyisi için mücadele etmeye devam ediyoruz. Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binamız geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. İlçemize hayırlı olsun’’ diye konuştu.
"Yaklaşık 9 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde 3 Aile Hekimi bulunuyor. "
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın bir projesi daha hayata geçti. Dayıoğlu Mahallesi’ne yapılan acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası hizmete girdi.
 
Yaklaşık 9 bin kişinin kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde 3 Aile Hekimi bulunuyor. İlçemiz Gerede’nin geçiş noktası olması nedeniyle birçok kazaya müdahale eden ekipler, hizmete giren merkez ile daha profesyonel bir binada hizmet verecek.

Gerede’ye kazandırılan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binası; ilçe halkı tarafından büyük takdir topladı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün kazanımları ile kazandırılan istasyon, birçok kazaya da anında müdahale hizmeti sağlayarak can kayıplarının önlenmesinde büyük rol oynayacak.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Yeni bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz için gece, gündüz demeden her zaman en iyisi için mücadele etmeye devam ediyoruz. Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyon binamız geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. İlçemize hayırlı olsun’’ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.