Başkan Allar; 'Katılım oldukça yüksek oldu'

YAŞAM 12.03.2019 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2558+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Katılım oldukça yüksek oldu'

"İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ederken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise İstanbul Meydan Sahnesi olarak Gerede’ye 2.kez geldiklerini ve her geldiklerinde aynı coşku ve heyecanı gördüklerini söyledi."
Gerede Belediyesi’nin sosyal ve sanatsal çalışmaları kapsamında, Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşturduğu “Hayat Kime Güzel” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Oyunu yaklaşık 600 kişi izledi.   Tekin Duman ve Çınar Şahin’in yazdığı, Faruk Sofuoğlu’nun yönettiği komedi türündeki oyunda sıradan insanların günlük yaşamları anlatılıyor. Dört bölümden oluşan oyunda ; ‘’kredi kartları’’, ‘’aileler yarışıyor’’, ‘’sosyal medya’’ ve ‘’elini istiyorum’’ adlı bölümler yer aldı. Oyunda; Deniz Oral, Tuba Erdem, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı, Faruk Sofuoğlu ve Kemal Zeydan gibi tiyatro severlerin ekranlardan tanıdığı ünlü oyuncular yer alıyor. Oyunun ilk perdesinde, hayatımızın her anını doldura sosyal medyayı irdeleyen oyunda Hayat; Her anını yayınlayana mı, yoksa her yemeğini fotoğraflayana mı? Bilime sorsak, hayat bilinmeze güzel. Güzele sorsak, hayat kendine güzel. Memura sorsak amire; Amire sorsak müdüre güzel. Patrona sorsak, işçiye; işçiye sorsak patrona güzel. İşsize sorsak, çalışana; çalışana sorsak hayat aylaklara güzel. Aylaklık en eski meslek, çünkü çalışmak, adamın karakterini bozar. Sahi, hayat kime güzel? İkinci perde’de Banka soygunu ve Araç satış ilanında ki yanlış anlaşılma mizahi bir dille seyirciye yansıtılıyor. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar performanslarından dolayı oyuncuları tebrik etti. Sözlerine şöyle devam eden Allar; “Sosyal belediyecilik kapsamında Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlediğimiz tiyatroya katılım oldukça yüksek oldu. Halkımız Salonu hınca hınç doldurdu, katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ederken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise İstanbul Meydan Sahnesi olarak Gerede’ye 2.kez geldiklerini ve her geldiklerinde aynı coşku ve heyecanı gördüklerini söyledi.    Program sonunda üniversite öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Allar’a organziasyonlar için teşekkür ederek büyükşehirlerde izlediğimiz tiyatrocuları Gerede’de görüp izlemekten sevinç duyduklarını ifade ettiler. Tiyatroseverler oyuncularla bol bol özçekim yaptılar.
"İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ederken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise İstanbul Meydan Sahnesi olarak Gerede’ye 2.kez geldiklerini ve her geldiklerinde aynı coşku ve heyecanı gördüklerini söyledi."
Gerede Belediyesi’nin sosyal ve sanatsal çalışmaları kapsamında, Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşturduğu “Hayat Kime Güzel” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Oyunu yaklaşık 600 kişi izledi.
 
Tekin Duman ve Çınar Şahin’in yazdığı, Faruk Sofuoğlu’nun yönettiği komedi türündeki oyunda sıradan insanların günlük yaşamları anlatılıyor. Dört bölümden oluşan oyunda ; ‘’kredi kartları’’, ‘’aileler yarışıyor’’, ‘’sosyal medya’’ ve ‘’elini istiyorum’’ adlı bölümler yer aldı. Oyunda; Deniz Oral, Tuba Erdem, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı, Faruk Sofuoğlu ve Kemal Zeydan gibi tiyatro severlerin ekranlardan tanıdığı ünlü oyuncular yer alıyor. Oyunun ilk perdesinde, hayatımızın her anını doldura sosyal medyayı irdeleyen oyunda Hayat; Her anını yayınlayana mı, yoksa her yemeğini fotoğraflayana mı? Bilime sorsak, hayat bilinmeze güzel. Güzele sorsak, hayat kendine güzel. Memura sorsak amire; Amire sorsak müdüre güzel. Patrona sorsak, işçiye; işçiye sorsak patrona güzel. İşsize sorsak, çalışana; çalışana sorsak hayat aylaklara güzel. Aylaklık en eski meslek, çünkü çalışmak, adamın karakterini bozar. Sahi, hayat kime güzel? İkinci perde’de Banka soygunu ve Araç satış ilanında ki yanlış anlaşılma mizahi bir dille seyirciye yansıtılıyor.

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar performanslarından dolayı oyuncuları tebrik etti. Sözlerine şöyle devam eden Allar; “Sosyal belediyecilik kapsamında Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlediğimiz tiyatroya katılım oldukça yüksek oldu. Halkımız Salonu hınca hınç doldurdu, katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ederken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise İstanbul Meydan Sahnesi olarak Gerede’ye 2.kez geldiklerini ve her geldiklerinde aynı coşku ve heyecanı gördüklerini söyledi. 
 
Program sonunda üniversite öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Allar’a organziasyonlar için teşekkür ederek büyükşehirlerde izlediğimiz tiyatrocuları Gerede’de görüp izlemekten sevinç duyduklarını ifade ettiler. Tiyatroseverler oyuncularla bol bol özçekim yaptılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.