Şehidimizin ismini verdiler!..

YAŞAM 11.03.2019 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2597+ kez okundu.
 

Şehidimizin ismini verdiler!..

"Gerede Belediyesi Meclisi Şubat ayında yapılan toplantıda oy birliği ile 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İsmail Coşkun’un ismini verdi."
Gerede’ye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan işletme ihalesinin ardından yetkililer son hazırlıkları tamamlayarak yaşam merkezini hizmete açtı ve yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, zumba, pilates ve cafe olarak faaliyete başladı. Gerede Belediyesi Meclisi Şubat ayında yapılan toplantıda oy birliği ile 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İsmail Coşkun’un ismini verdi. Şehit İsmail Coşkun Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Gerede ve çevre ilçelere hem fitness hem yüzme havuzu olarak hizmet veriyor. 7’den 70’e antrenörler eşliğinde hizmet verirken, yüzmede 6-14 yaş grupları ile yetişkin gruplarına özel dersler veriliyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzme havuzuna Belediye Meclisince 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan hemşehrimiz İsmail Coşkun’un ismini verdik. İlçemizde sosyal faaliyet anlamında büyük bir talebi karşılayan yüzme havuzu hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor.  Yüzme havuzuna gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediyesi Meclisi Şubat ayında yapılan toplantıda oy birliği ile 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İsmail Coşkun’un ismini verdi."

Gerede’ye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan işletme ihalesinin ardından yetkililer son hazırlıkları tamamlayarak yaşam merkezini hizmete açtı ve yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, zumba, pilates ve cafe olarak faaliyete başladı.

Gerede Belediyesi Meclisi Şubat ayında yapılan toplantıda oy birliği ile 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İsmail Coşkun’un ismini verdi.

Şehit İsmail Coşkun Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Gerede ve çevre ilçelere hem fitness hem yüzme havuzu olarak hizmet veriyor. 7’den 70’e antrenörler eşliğinde hizmet verirken, yüzmede 6-14 yaş grupları ile yetişkin gruplarına özel dersler veriliyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzme havuzuna Belediye Meclisince 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan hemşehrimiz İsmail Coşkun’un ismini verdik. İlçemizde sosyal faaliyet anlamında büyük bir talebi karşılayan yüzme havuzu hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor.  Yüzme havuzuna gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.