Gerede'de, 24 saat teyakkuzdalar!

YAŞAM 15.01.2019 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2310+ kez okundu.
 

Gerede'de, 24 saat teyakkuzdalar!

"Gerede’de etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Gerede Belediyesi karla mücadele ekipleri anında müdahaleye başladı."
Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi ilçemizi de etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı sonucu kar birikintileri ile mücadele ara verilmeksizin devam ediyor. Gerede’de etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Gerede Belediyesi karla mücadele ekipleri anında müdahaleye başladı. Ağır kış şartlarına karşı Gerede Belediyesi Atölye ekipleri şehir içi ana arterler başta olmak üzere, sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar ara verilmeksizin kar temizleme çalışmalarını Kış dönemi boyunca 24 saat görev yaparak vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına, merkez ve mahallelerde yolların buzlanmasına karşı tuzlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de kaldırımlarda tuzlama ve temizlemeye destek veriyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz olağanüstü çaba göstererek halkımıza mümkün olduğu kadar olumsuzluk yaşatmadan kar yağışlarının başladığı ilk günlerden itibaren gece yarılarına kadar çalışarak aynı gün içerisinde hiçbir noktada kapalı yol bırakmayacak şekilde çalışıyorlar. Herhangi bir hava muhalefetine karşı hazırlanan acil eylem planına göre hareket eden Atölye Amirliği Ekiplerimiz kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına karşı hazır durumda yeni iş makinaları, kar küreme ve tuzlama araçları ile çalışmalar yapılıyor.” sözlerine yer verdi.
"Gerede’de etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Gerede Belediyesi karla mücadele ekipleri anında müdahaleye başladı."

Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi ilçemizi de etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı sonucu kar birikintileri ile mücadele ara verilmeksizin devam ediyor.

Gerede’de etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Gerede Belediyesi karla mücadele ekipleri anında müdahaleye başladı.

Ağır kış şartlarına karşı Gerede Belediyesi Atölye ekipleri şehir içi ana arterler başta olmak üzere, sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar ara verilmeksizin kar temizleme çalışmalarını Kış dönemi boyunca 24 saat görev yaparak vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına, merkez ve mahallelerde yolların buzlanmasına karşı tuzlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de kaldırımlarda tuzlama ve temizlemeye destek veriyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz olağanüstü çaba göstererek halkımıza mümkün olduğu kadar olumsuzluk yaşatmadan kar yağışlarının başladığı ilk günlerden itibaren gece yarılarına kadar çalışarak aynı gün içerisinde hiçbir noktada kapalı yol bırakmayacak şekilde çalışıyorlar. Herhangi bir hava muhalefetine karşı hazırlanan acil eylem planına göre hareket eden Atölye Amirliği Ekiplerimiz kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına karşı hazır durumda yeni iş makinaları, kar küreme ve tuzlama araçları ile çalışmalar yapılıyor.” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.