'Gerede, şehrin göbeğinde önemli yatırıma kavuşacak'

EKONOMİ 16.07.2018 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2171+ kez okundu.
 

'Gerede, şehrin göbeğinde önemli yatırıma kavuşacak'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktarırken; "Kazan, kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak," dedi."
Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. Yapılan yenileme çalışmaları ile otel binası 54 oda ve yaklaşık 120 yatak kapasitesine kavuşacak. 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına ise 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktarırken; "Kazan, kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak," dedi. Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezi yapılacak. İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulmaya hazır. Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait olan, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 66 ada 37 nolu parselde bulunan Kervan Otel projesi ihaleye çıktı. Geçtiğimiz hafta, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin Başkanlığında yapılan İhaleyi kazanan firma Yüksel Grup LOJ.LTD.Şti oldu. İl Özel İdaresinden satın alınan ve 9.340 metrekare toplam inşaat alanı bulunan Otel binası 54 Odalı ve yaklaşık 120 yatak kapasiteli olacak. 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktararak; "Bu sayede ilçemiz şehrin göbeğinde önemli bir yatırıma kavuşacak," diye konuştu. Allar, açıklamasında; “Kitirler Mahallemizde Atatürk Bulvarı Üst yolda, ekonomik ömrünü tamamlamış metruk vaziyette bulunan Kervan Otel binası yıkılarak yerine ilçemizin çehresini değiştirecek modern bir otel yapılacak. Kazan – Kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak. Bu sayede ilçemiz şehrin göbeğinde önemli bir yatırıma kavuşacak. Projemiz inşallah en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun,” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktarırken; "Kazan, kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak," dedi."

Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kervan Otel ve İşyeri için ilk adım atılıyor. Yapılan yenileme çalışmaları ile otel binası 54 oda ve yaklaşık 120 yatak kapasitesine kavuşacak. 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına ise 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktarırken; "Kazan, kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak," dedi.

Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezi yapılacak.

İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulmaya hazır.

Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait olan, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 66 ada 37 nolu parselde bulunan Kervan Otel projesi ihaleye çıktı.

Geçtiğimiz hafta, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin Başkanlığında yapılan İhaleyi kazanan firma Yüksel Grup LOJ.LTD.Şti oldu.

İl Özel İdaresinden satın alınan ve 9.340 metrekare toplam inşaat alanı bulunan Otel binası 54 Odalı ve yaklaşık 120 yatak kapasiteli olacak. 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehir siluetine uygun modern otel, işyerleri ve otopark yapacaklarını aktararak; "Bu sayede ilçemiz şehrin göbeğinde önemli bir yatırıma kavuşacak," diye konuştu.

Allar, açıklamasında; “Kitirler Mahallemizde Atatürk Bulvarı Üst yolda, ekonomik ömrünü tamamlamış metruk vaziyette bulunan Kervan Otel binası yıkılarak yerine ilçemizin çehresini değiştirecek modern bir otel yapılacak. Kazan – Kazan ilkesi kapsamında hem belediyemiz hem yüklenici firma kazanacak. Bu sayede ilçemiz şehrin göbeğinde önemli bir yatırıma kavuşacak. Projemiz inşallah en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.