Yenileri de geldi..

YAŞAM 17.07.2019 - 15:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2708+ kez okundu.
 

Yenileri de geldi..

"Gerede Belediyesi tarafından peyzaj çalışması kapsamında Gerede Esentepe Mesirelik alanına yaz aylarının gelmesiyle açılan piknik sezonu öncesi yeni barbeküler yerleştirildi."
Gerede Belediyesi tarafından peyzaj çalışması kapsamında Gerede Esentepe mesirelik alanına vatandaşların kullanabilmesi için yeni barbeküler konuldu. Özellikle hafta sonları piknik için tercih alanı olan mesire alanı Esentepe’de Gerede Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor. Esentepe’ye şelale, yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmalarının yanında görsellik katacak ve piknikçilere büyük kolaylık sağlayacak yeni barbeküler kuruldu. Esentepe mesireliğinin daha önceden belirlenen muhtelif alanlarına kurulan barbekü mangal setlerinde vatandaşlar mangallarını yapmaya başladı. Tasarımı ve pratikliği ile güzel bir görünüm kazandıran mangal setleri vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Yeni barbekülerin yanı sıra Esentepe’de piknik sezonu için gerekli tüm çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Gözbebeğimiz, Esentepe’miz için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Esentepe’ye gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için, temizliğinden çim biçimine kadar ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yeni barbeküleri Esentepe’mize yerleştirdik, hemşehrilerimize, misafirlerimize sağlıklı ve iyi günler diliyorum” şeklinde konuştu.
"Gerede Belediyesi tarafından peyzaj çalışması kapsamında Gerede Esentepe Mesirelik alanına yaz aylarının gelmesiyle açılan piknik sezonu öncesi yeni barbeküler yerleştirildi."

Gerede Belediyesi tarafından peyzaj çalışması kapsamında Gerede Esentepe mesirelik alanına vatandaşların kullanabilmesi için yeni barbeküler konuldu.

Özellikle hafta sonları piknik için tercih alanı olan mesire alanı Esentepe’de Gerede Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor. Esentepe’ye şelale, yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmalarının yanında görsellik katacak ve piknikçilere büyük kolaylık sağlayacak yeni barbeküler kuruldu.

Esentepe mesireliğinin daha önceden belirlenen muhtelif alanlarına kurulan barbekü mangal setlerinde vatandaşlar mangallarını yapmaya başladı. Tasarımı ve pratikliği ile güzel bir görünüm kazandıran mangal setleri vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Yeni barbekülerin yanı sıra Esentepe’de piknik sezonu için gerekli tüm çalışmalar devam ediyor.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Gözbebeğimiz, Esentepe’miz için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Esentepe’ye gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için, temizliğinden çim biçimine kadar ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yeni barbeküleri Esentepe’mize yerleştirdik, hemşehrilerimize, misafirlerimize sağlıklı ve iyi günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.