Hatipoğlu, Gerede’ye geliyor!

GÜNDEM 26.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4182+ kez okundu.
 

Hatipoğlu, Gerede’ye geliyor!

"Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ilçemiz Gerede'ye gelerek söyleşi yapacak."
Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 27 Ekim Cumartesi günü En-Nezir (s.a.v.) Söyleşi Programı kapsamında Gerede’de olacak. Televizyon ekranlarında en çok izlenen ilahiyatçılardan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gerede’ye geliyor. Gerede Belediyesi tarafından “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile En-Nezir (s.a.v.) Söyleşi Programı” adıyla düzenlenen organizasyon yarın saat 20.30’da Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gerede Başkanı Mustafa Allar, Cumartesi günü Melih Gökçek Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan söyleşiye tüm vatandaşları davet etti.
"Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ilçemiz Gerede'ye gelerek söyleşi yapacak."

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 27 Ekim Cumartesi günü En-Nezir (s.a.v.) Söyleşi Programı kapsamında Gerede’de olacak.

Televizyon ekranlarında en çok izlenen ilahiyatçılardan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gerede’ye geliyor. Gerede Belediyesi tarafından “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile En-Nezir (s.a.v.) Söyleşi Programı” adıyla düzenlenen organizasyon yarın saat 20.30’da Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gerede Başkanı Mustafa Allar, Cumartesi günü Melih Gökçek Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan söyleşiye tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.