'En kısa sürede çözüme kavuşturacağız'

EKONOMİ 24.07.2018 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2458+ kez okundu.
 

'En kısa sürede çözüme kavuşturacağız'

"Gerede Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası işbirliği ile istişare toplantısı düzenleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız," dedi.
Gerede Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası İşbirliği ile Gerede Belediyesi Meclis toplantı odasında istişare toplantısı düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler ve Pazar yeri esnafı katıldı.  Kapalı pazar yeri dışına tezgâh açan esnafın sorunlarına çözüm bulmak adına düzenlenen istişare toplantısında sorunlar ve istekler dinlenerek çözüm için karşılıklı istişareler yapıldı. Toplantı sonunda açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız," dedi. Başkan Alllar; “Bizler hepimiz bu memleketin evlatlarıyız memleketimiz için daha iyisini güzelini yapmaya çalışıyoruz sizler sorunlarınızı zaman zaman bizlerle paylaşıyorsunuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile sizlerin sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız “diye konuştu. Toplantı sonunda pazar esnafları, çözümsel insan odaklı ve mağduriyeti önleyen yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ettiler.
"Gerede Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası işbirliği ile istişare toplantısı düzenleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız," dedi.

Gerede Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası İşbirliği ile Gerede Belediyesi Meclis toplantı odasında istişare toplantısı düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler ve Pazar yeri esnafı katıldı. 

Kapalı pazar yeri dışına tezgâh açan esnafın sorunlarına çözüm bulmak adına düzenlenen istişare toplantısında sorunlar ve istekler dinlenerek çözüm için karşılıklı istişareler yapıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız," dedi.

Başkan Alllar; “Bizler hepimiz bu memleketin evlatlarıyız memleketimiz için daha iyisini güzelini yapmaya çalışıyoruz sizler sorunlarınızı zaman zaman bizlerle paylaşıyorsunuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile sizlerin sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız “diye konuştu.

Toplantı sonunda pazar esnafları, çözümsel insan odaklı ve mağduriyeti önleyen yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.