Yenilenmeye, yenilemeye devam!..

YAŞAM 23.07.2018 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2170+ kez okundu.
 

Yenilenmeye, yenilemeye devam!..

"Çalışmaları yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını anlattı."
Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyulan yerlerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeniden hız kazandı. Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 km’lik alanda yenileme çalışmaları devam ediyor. Yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda ilçe halkının hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlandığında alt arasta bölgesi ile Esentepe Mesireliğinde de çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları başlayacak.  Kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını anlattı. Başkan Allar, konuşmasında şunları aktardı; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Atatürk Bulvarı okullarımızın yoğun olduğu bir bölge, bu bölgedeki kaldırımlarla ilgili talepler vardı, ekiplerimiz değerlendirdi ve ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlattık. Aynı şekilde alt arasta bölgesinde yaptığımız çalışmaların devamı niteliğinde orada da kaldırım çalışmaları yapacağız, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz."
"Çalışmaları yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını anlattı."

Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyulan yerlerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeniden hız kazandı.

Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 km’lik alanda yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda ilçe halkının hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlandığında alt arasta bölgesi ile Esentepe Mesireliğinde de çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları başlayacak. 

Kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını anlattı.

Başkan Allar, konuşmasında şunları aktardı; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Atatürk Bulvarı okullarımızın yoğun olduğu bir bölge, bu bölgedeki kaldırımlarla ilgili talepler vardı, ekiplerimiz değerlendirdi ve ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlattık. Aynı şekilde alt arasta bölgesinde yaptığımız çalışmaların devamı niteliğinde orada da kaldırım çalışmaları yapacağız, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.