'Bu yıl erken başladık..'

YAŞAM 16.04.2018 - 08:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2224+ kez okundu.
 

'Bu yıl erken başladık..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yıkama çalışmalarına bu yıl erken başladıklarını belirtti."
Gerede Belediyesi, ilçenin pek çok noktasında başlattığı çalışmalarda kirli görüntüleri ortadan kaldırıyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ve karların erimesiyle birlikte ortaya çıkan kirli görüntüler ve kış aylarında yapılan tuzlama çalışmaları nedeniyle asfaltın bozulmasını engellemek amacıyla tuz artıklarının temizlenmesi, soba külleri, çamur gibi faktörleri temizleme çalışmalarına başlandı. İlçenin her mahallesi, caddesi, sokağı okul bahçeleri ve kurumların önleri etrafları itfaiye ekiplerince ve görevlilerce yıkama çalışmalarıyla temizlendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yıkama çalışmalarına bu yıl erken başladıklarını belirtti. Başkan Allar, açıklamasında; “Bu sene her ne kadar az kar yağışı olsa da yollarımızın buzlanmasını engellemek amacıyla ekiplerimiz tuzlama çalışması yaptılar. Kış aylarında yapmış olduğumuz kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sonrasında kirlenen yollarımızı, cadde ve sokaklarımızı temizliyoruz. Temizlik en önem verdiğimiz çalışmalarımızdan bir tanesi. Yıkama çalışmalarına gece gündüz demeden bu yıl erken başladık. Havalarında müsaade etmesiyle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” sözlerini kullandı.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yıkama çalışmalarına bu yıl erken başladıklarını belirtti."

Gerede Belediyesi, ilçenin pek çok noktasında başlattığı çalışmalarda kirli görüntüleri ortadan kaldırıyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ve karların erimesiyle birlikte ortaya çıkan kirli görüntüler ve kış aylarında yapılan tuzlama çalışmaları nedeniyle asfaltın bozulmasını engellemek amacıyla tuz artıklarının temizlenmesi, soba külleri, çamur gibi faktörleri temizleme çalışmalarına başlandı.

İlçenin her mahallesi, caddesi, sokağı okul bahçeleri ve kurumların önleri etrafları itfaiye ekiplerince ve görevlilerce yıkama çalışmalarıyla temizlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yıkama çalışmalarına bu yıl erken başladıklarını belirtti.

Başkan Allar, açıklamasında; “Bu sene her ne kadar az kar yağışı olsa da yollarımızın buzlanmasını engellemek amacıyla ekiplerimiz tuzlama çalışması yaptılar. Kış aylarında yapmış olduğumuz kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sonrasında kirlenen yollarımızı, cadde ve sokaklarımızı temizliyoruz. Temizlik en önem verdiğimiz çalışmalarımızdan bir tanesi. Yıkama çalışmalarına gece gündüz demeden bu yıl erken başladık. Havalarında müsaade etmesiyle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.