İkibin kişiye, yüz kilo..

YAŞAM 26.03.2018 - 12:13, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1934+ kez okundu.
 

İkibin kişiye, yüz kilo..

"Regaip Kandili münasebetiyle şehir mezarlığındaki ziyaretçilere lokum ikram edildi."
Gerede Belediyesi mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nde Şehir Mezarlığına ziyarete gelenlere lokum ve gül suyu ikram etti. Gerede Belediyesi’nin organize ederek geleneksel olarak düzenlediği lokum dağıtımında yüz kilo lokum ikram edildi. Regaip Kandili münasebetiyle yaklaşık iki bin kişinin ziyaret ettiği şehir mezarlığındaki bu uygulama ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Lokum ikramında bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Şehir mezarlığımıza vefat eden yakınlarını ziyarete gelenlere mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilinde lokum ikram etme geleneğini devam ettiriyoruz. Yaptığımız bu uygulama ziyaretçilerinde beğenisini kazanıyor. Bu vesile ile öncelikle tüm İslam Âleminin Regaib Kandilini kutlar; İlçemize, İlimize, Ülkemize ve tüm Müslümanlara Cenabı Hak’tan hayırlar getirmesini niyaz ederim” sözlerine yer verdi.
"Regaip Kandili münasebetiyle şehir mezarlığındaki ziyaretçilere lokum ikram edildi."

Gerede Belediyesi mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nde Şehir Mezarlığına ziyarete gelenlere lokum ve gül suyu ikram etti. Gerede Belediyesi’nin organize ederek geleneksel olarak düzenlediği lokum dağıtımında yüz kilo lokum ikram edildi.

Regaip Kandili münasebetiyle yaklaşık iki bin kişinin ziyaret ettiği şehir mezarlığındaki bu uygulama ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Lokum ikramında bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Şehir mezarlığımıza vefat eden yakınlarını ziyarete gelenlere mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilinde lokum ikram etme geleneğini devam ettiriyoruz. Yaptığımız bu uygulama ziyaretçilerinde beğenisini kazanıyor. Bu vesile ile öncelikle tüm İslam Âleminin Regaib Kandilini kutlar; İlçemize, İlimize, Ülkemize ve tüm Müslümanlara Cenabı Hak’tan hayırlar getirmesini niyaz ederim” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.