Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar

EĞİTİM 19.03.2018 - 08:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2318+ kez okundu.
 

Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar

"İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 14 mart çanakkale zaferinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.."
Geredeli öğrenciler, canları pahasına vatan müdafaası yapan Mehmetçikleri unutmadılar.. İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 14 mart çanakkale zaferinde anlamlı bir etkinlik düzenledi ve gelirini Mehmetçik vakfına bağışladı. İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, matematik öğretmeni Sevinç Küçüker önderliğinde öğrencilerle beraber 14 Mart Pazar Günü dolayısıyla okulda bir kermes düzenledi. Kermese Okul Müdür Vedat Açıkgöz başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrenciler iştirak ederken, kermesden elde edilen gelirin tamamı Mehmetçik vakfına bağışlandı.
"İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 14 mart çanakkale zaferinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.."

Geredeli öğrenciler, canları pahasına vatan müdafaası yapan Mehmetçikleri unutmadılar..

İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 14 mart çanakkale zaferinde anlamlı bir etkinlik düzenledi ve gelirini Mehmetçik vakfına bağışladı.

İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, matematik öğretmeni Sevinç Küçüker önderliğinde öğrencilerle beraber 14 Mart Pazar Günü dolayısıyla okulda bir kermes düzenledi.

Kermese Okul Müdür Vedat Açıkgöz başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrenciler iştirak ederken, kermesden elde edilen gelirin tamamı Mehmetçik vakfına bağışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.