'Hayatın her anında..'

EĞİTİM 08.03.2018 - 11:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2050+ kez okundu.
 

'Hayatın her anında..'

"Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 1977 yılında 8 Mart'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak kabul edilmesinin ardından her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl da çeşitli etkinlikler ve programlarla kutlanaıyor. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi. Başkan Allar mesajında; “8 Mart Dünya Kadınlar günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını htiğimiz, bizi biz yapan, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.
"Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

1977 yılında 8 Mart'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak kabul edilmesinin ardından her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl da çeşitli etkinlikler ve programlarla kutlanaıyor.

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Allar mesajında; “8 Mart Dünya Kadınlar günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını htiğimiz, bizi biz yapan, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.