Başkan Allar da o programdaydı!..

SİYASET 22.02.2018 - 10:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2664+ kez okundu.
 

Başkan Allar da o programdaydı!..

"Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Allar; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Şahsım ve partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız" diye konuştu."
Tokat'ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı'na katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Karadeniz Bölgesi Belediye Başkanları Tokat'ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı'nda "AK Belediyeler 2019 Yolunda" sloganıyla bir araya geldi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 16-18 Şubat tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen programa katılarak, Karadeniz Bölgesindeki Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanları ile bir araya geldi. Yerel Yönetimler olarak; çalışmaların verimliliğini ve etkinliğini arttırmak, belediyelerin arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yerel yönetim çalışmalarının usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve şehircilik anlayışını paylaşmak amacıyla düzenlenen bölge toplantısına Mustafa Allar da katıldı. Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Allar; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Şahsım ve partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız" diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen ve üç gün süren programa, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra 13 Bakan Yardımcısı, 215 Büyükşehir, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, 18 İl Yerel Yönetim Başkanı, 13 İl Genel Meclis Başkanı ve Genel Merkezden de 12 katılımcı katılım sağladı. Toplantının verimli geçtiğine işaret eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Karadeniz Bölgesi illerini kapsayan toplantı hakkında yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızın verimliliğini ve etkinliğini arttırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yerel yönetim çalışmalarımızın usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve şehircilik anlayışımızı paylaşmak amacıyla bölge toplantısına katılım sağladık. 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Bölge Toplantımıza Bolu’muzun da aralarında bulunduğu Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Karabük, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinden katılım sağlandı” ifadelerine yer verdi.
"Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Allar; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Şahsım ve partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız" diye konuştu."

Tokat'ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı'na katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi.

Karadeniz Bölgesi Belediye Başkanları Tokat'ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı'nda "AK Belediyeler 2019 Yolunda" sloganıyla bir araya geldi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 16-18 Şubat tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen programa katılarak, Karadeniz Bölgesindeki Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanları ile bir araya geldi.

Yerel Yönetimler olarak; çalışmaların verimliliğini ve etkinliğini arttırmak, belediyelerin arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yerel yönetim çalışmalarının usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve şehircilik anlayışını paylaşmak amacıyla düzenlenen bölge toplantısına Mustafa Allar da katıldı.

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Allar; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Şahsım ve partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen ve üç gün süren programa, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra 13 Bakan Yardımcısı, 215 Büyükşehir, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, 18 İl Yerel Yönetim Başkanı, 13 İl Genel Meclis Başkanı ve Genel Merkezden de 12 katılımcı katılım sağladı.

Toplantının verimli geçtiğine işaret eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Karadeniz Bölgesi illerini kapsayan toplantı hakkında yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızın verimliliğini ve etkinliğini arttırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yerel yönetim çalışmalarımızın usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve şehircilik anlayışımızı paylaşmak amacıyla bölge toplantısına katılım sağladık. 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Bölge Toplantımıza Bolu’muzun da aralarında bulunduğu Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Karabük, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinden katılım sağlandı” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.