Yeni başkan belli oldu

GÜNDEM 20.02.2018 - 16:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2492+ kez okundu.
 

Yeni başkan belli oldu

"Mevcut başkan Niyazi Alkan aday olmazken, seçimlere tek liste ile Servet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri gitti."
Gerede’de odaların başkanlık seçimleri devam ediyor. Gerede Bakırcı, Kalaycı, Sobacı, Tenekeciler, Madeni İş, Oto Tamircileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının genel kurulu yapıldı. Sanayi Sitesi Toplantı Salonunda gerçekleşen genel kurula oda üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetlide katılım sağladı. Mevcut başkan Niyazi Alkan aday olmazken, seçimlere tek liste ile Servet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri gitti. Başkan adayı olarak çıktığı seçimde tek liste ile 152 delegenin 80’inin oyunu alarak yeni dönemde Gerede Bakırcı, Kalaycı, Sobacı, Tenekeciler, Madeni İş, Oto Tamircileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başkanı seçilen Servet Öztürk, sanayi odasının da yeni dönem başkanı oldu. Başkan Servet Öztürk’ün listesinde; İsmail Erdoğan, Ali Demirses, Ali Bal, Metin Sunguroğlu, Ersin Yılmaz ve Adem Doğan Yönetim Kurulu asil üyeler olarak seçilirken Raif Bıyıklı, Rıdvan Halıcı, Seyit Demirses ise Denetim Kurulu asil üye listesinde yer aldı.
"Mevcut başkan Niyazi Alkan aday olmazken, seçimlere tek liste ile Servet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri gitti."

Gerede’de odaların başkanlık seçimleri devam ediyor. Gerede Bakırcı, Kalaycı, Sobacı, Tenekeciler, Madeni İş, Oto Tamircileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının genel kurulu yapıldı.

Sanayi Sitesi Toplantı Salonunda gerçekleşen genel kurula oda üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetlide katılım sağladı. Mevcut başkan Niyazi Alkan aday olmazken, seçimlere tek liste ile Servet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri gitti.

Başkan adayı olarak çıktığı seçimde tek liste ile 152 delegenin 80’inin oyunu alarak yeni dönemde Gerede Bakırcı, Kalaycı, Sobacı, Tenekeciler, Madeni İş, Oto Tamircileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başkanı seçilen Servet Öztürk, sanayi odasının da yeni dönem başkanı oldu.

Başkan Servet Öztürk’ün listesinde; İsmail Erdoğan, Ali Demirses, Ali Bal, Metin Sunguroğlu, Ersin Yılmaz ve Adem Doğan Yönetim Kurulu asil üyeler olarak seçilirken Raif Bıyıklı, Rıdvan Halıcı, Seyit Demirses ise Denetim Kurulu asil üye listesinde yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.