'Şükürler olsun ki birçoğu...'

GÜNDEM 19.01.2018 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1956+ kez okundu.
 

'Şükürler olsun ki birçoğu...'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,belediye olarak hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirterek, "Belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu."
Gerede Belediyesi, halka hizmet için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Gerede Belediyesi’ne neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Allar, geçtiğimiz ayda da belediyenin ihtiyacı üzerine sıfır kilometre Ford Transit marka kasalı aracı daha filoya kazandırdı. Geçtiğimiz senenin son günlerinde bir atak daha gerçekleştiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,belediye olarak hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirterek, "Belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu. Allar, açıklamasında; "Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.  
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,belediye olarak hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirterek, "Belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu."

Gerede Belediyesi, halka hizmet için araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Gerede Belediyesi’ne neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Allar, geçtiğimiz ayda da belediyenin ihtiyacı üzerine sıfır kilometre Ford Transit marka kasalı aracı daha filoya kazandırdı.

Geçtiğimiz senenin son günlerinde bir atak daha gerçekleştiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,belediye olarak hizmet kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirterek, "Belediyemize birçok araç kazandırdık," diye konuştu.

Allar, açıklamasında; "Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.