'Rabbim bir daha o günleri göstermesin'

YAŞAM 25.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1714+ kez okundu.
 

'Rabbim bir daha o günleri göstermesin'

" Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bildiğiniz üzere Ramazan ayında sel afeti yaşadık. Bu kapsamda dere yatağı büyük zarar gördü."
Geçtiğimiz ramazan ayında son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Gerede'de yapılan çalışmalar ile yaralar sarılıyor. Sel felaketinde hayli zarar gören dere yatağında iyileştirmeler yaptıran Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevredeki korkulukların yenilendiğini anlattı. D.S.İ ile Gerede Belediyesi, koordineli olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, ilçemizde bulunan dayıoğlu deresinin her iki tarafındaki güvenlik amaçlı korkuluklar yenilendi.   İlçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Gerede Belediyesi, Dayıoğlu deresi ıslah çalışmalarını Prof.Dr. Necmettin Erbakan caddesinden itibaren Osmanlı caddesine giden alt geçite kadar zamanla eskiyen ve deforme olan korkuluklar harpuşta çalışmasının ardından panel çitler ve ferforje demirler yapılarak yenilendi.   Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Bildiğiniz üzere Ramazan ayında sel afeti yaşadık. Bu kapsamda dere yatağı büyük zarar gördü. Dere ıslah ve ferforje çalışmalarını başlattık. Şehrin içinden geçen Dayıoğlu deresi ferforje çalışmalarında sona doğru geldik. Hem çocuklarımızın güvenliği için hem de taşkınlara karşın D.S.İ ekipleri ile Belediye ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yenileme için ayrıca D.S.İ ekiplerimize ve  Belediye ekiplerimize teşekkürlerimi sunarım," dedi. 
" Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bildiğiniz üzere Ramazan ayında sel afeti yaşadık. Bu kapsamda dere yatağı büyük zarar gördü."
Geçtiğimiz ramazan ayında son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Gerede'de yapılan çalışmalar ile yaralar sarılıyor.

Sel felaketinde hayli zarar gören dere yatağında iyileştirmeler yaptıran Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevredeki korkulukların yenilendiğini anlattı.

D.S.İ ile Gerede Belediyesi, koordineli olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, ilçemizde bulunan dayıoğlu deresinin her iki tarafındaki güvenlik amaçlı korkuluklar yenilendi.
 
İlçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Gerede Belediyesi, Dayıoğlu deresi ıslah çalışmalarını Prof.Dr. Necmettin Erbakan caddesinden itibaren Osmanlı caddesine giden alt geçite kadar zamanla eskiyen ve deforme olan korkuluklar harpuşta çalışmasının ardından panel çitler ve ferforje demirler yapılarak yenilendi.
 
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Bildiğiniz üzere Ramazan ayında sel afeti yaşadık. Bu kapsamda dere yatağı büyük zarar gördü. Dere ıslah ve ferforje çalışmalarını başlattık. Şehrin içinden geçen Dayıoğlu deresi ferforje çalışmalarında sona doğru geldik. Hem çocuklarımızın güvenliği için hem de taşkınlara karşın D.S.İ ekipleri ile Belediye ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yenileme için ayrıca D.S.İ ekiplerimize ve  Belediye ekiplerimize teşekkürlerimi sunarım," dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.