Gülen yüzünüz solmasın..

YAŞAM 25.11.2017 - 09:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2174+ kez okundu.
 

Gülen yüzünüz solmasın..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle eğitimcilere; içerisinde 2018 ajandası ve kalem olan hediye paketi hediye etti."
Geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız genç dimağlara önderlik yapan eğitimcileri Başkan Mustafa Allar da unutmadığını gösterdi. Gerede Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizi unutmayarak ilçemizdeki tüm öğretmenlerimize içerisinde 2018 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti.  İlçemizdeki tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi temsilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile S.M.Dayıoğlu ilk ve ortaokulundaki programlara katılarak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, eğitimcilerin yanlarında olduklarına vurgu yaptı. Başkan Allar, yaptığı konuşmada; "Kutsal bir mesleğin sahipleri, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini icra eden öğretmenlerimizi yılın bir gününde değil her zaman saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, onların moral motivasyonunu olumlu yönde artırmak maksadıyla belediye olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik" sözlerini kullandı. Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın elinden hediyelerini alan öğretmenler ise; "Belediye Başkanımız öğretmenleri unutmadığını göstererek bizleri çok sevindirdi. Aslında önemli olan hatırlanmamızdır. Bizlere verdiği bu değerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle eğitimcilere; içerisinde 2018 ajandası ve kalem olan hediye paketi hediye etti."

Geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız genç dimağlara önderlik yapan eğitimcileri Başkan Mustafa Allar da unutmadığını gösterdi.

Gerede Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizi unutmayarak ilçemizdeki tüm öğretmenlerimize içerisinde 2018 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti. 


İlçemizdeki tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi temsilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile S.M.Dayıoğlu ilk ve ortaokulundaki programlara katılarak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, eğitimcilerin yanlarında olduklarına vurgu yaptı.

Başkan Allar, yaptığı konuşmada; "Kutsal bir mesleğin sahipleri, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini icra eden öğretmenlerimizi yılın bir gününde değil her zaman saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, onların moral motivasyonunu olumlu yönde artırmak maksadıyla belediye olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik" sözlerini kullandı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın elinden hediyelerini alan öğretmenler ise; "Belediye Başkanımız öğretmenleri unutmadığını göstererek bizleri çok sevindirdi. Aslında önemli olan hatırlanmamızdır. Bizlere verdiği bu değerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.