Başkan, tam gaz devam!..

GÜNDEM 07.09.2017 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1474+ kez okundu.
 

Başkan, tam gaz devam!..

" Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceğini ifade etti. "
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçenin değişim ve dönüşümü adına gösterdiği gayreti ara vermeden devam ettiririyor. Şehrin mahallelerinde asfalt uygulaması yapan Basşkan Allar, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı çevre düzenlemelerini sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiren Gerede Belediyesi, Dayıoğlu Mahallesi’nde zemin düzeltme ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdü. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceğini ifade etti.
" Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceğini ifade etti. "

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçenin değişim ve dönüşümü adına gösterdiği gayreti ara vermeden devam ettiririyor. Şehrin mahallelerinde asfalt uygulaması yapan Basşkan Allar, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı çevre düzenlemelerini sürdürüyor.

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiren Gerede Belediyesi, Dayıoğlu Mahallesi’nde zemin düzeltme ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdü.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.