Haydi, pazarola!..

EKONOMİ 29.08.2017 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2423+ kez okundu.
 

Haydi, pazarola!..

" Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı bu sene de 3+3 gün süreyle yapılacak. "
Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 15-16-17 Eylül 1.panayır, 29-30 Eylül, 01 Ekim 2.panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle yapılacak. Panayırda stant açarak, ticarete dahil olmak isteyenler için dükkanları kiraya açmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı. İhaleye ilişkin verilen bilgilere göre; 05 Eylül 2017 Salı günü saat 14.00´da lunapark, 06 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.30´da köfterciler, saat 14.30´da kahvehaneler, saat 14.40´da pastaneler, saat 15.00´da WC’ler ve saat 15.30’da lokantalar Encümen huzurunda Gerede Belediyesi Meclis Salonunda yapılarak, kiraya verilecek. Belediye Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmeye göre, ihaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını ihale saatinden önce yatırarak dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor. Kiralamaktan vazgeçenlerin geçici teminatlarının belediyeye gelir kaydedildiği ihalede kiralanan; köfterci, kahvehane, pastane, WC, lokanta dükkânları amacı dışında faaliyette bulunamayacağı ifade edildi. Öte yandan aynı açıklamada; "ihale yapılacak olan lunapark, köfterci, şekerci, kahvehane, pastane, WC ve lokanta dükkânlarını belediye encümeni kiraya verip vermemekte serbesttir," denildi. İhale şartnamesinin mesai saatleri içerisinde Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak temin edilebileceği kaydedildi. Tabakhane Mevkisinde bulunan ve 20 dönüm arazi üzerinde binin üzerinde esnafın katılımıyla kurulan, kaz eti, şak şak helvası, köfte, el işleri, canlı hayvanlar, kışlık bakliyat ve giyim eşyalarının satıldığı panayır, Osmanlı döneminden beri her yıl 2 defa kuruluyor ve 3'er gün hizmet veriyor.
" Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı bu sene de 3+3 gün süreyle yapılacak. "

Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 15-16-17 Eylül 1.panayır, 29-30 Eylül, 01 Ekim 2.panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle yapılacak.

Panayırda stant açarak, ticarete dahil olmak isteyenler için dükkanları kiraya açmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

İhaleye ilişkin verilen bilgilere göre; 05 Eylül 2017 Salı günü saat 14.00´da lunapark, 06 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.30´da köfterciler, saat 14.30´da kahvehaneler, saat 14.40´da pastaneler, saat 15.00´da WC’ler ve saat 15.30’da lokantalar Encümen huzurunda Gerede Belediyesi Meclis Salonunda yapılarak, kiraya verilecek.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmeye göre, ihaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını ihale saatinden önce yatırarak dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor. Kiralamaktan vazgeçenlerin geçici teminatlarının belediyeye gelir kaydedildiği ihalede kiralanan; köfterci, kahvehane, pastane, WC, lokanta dükkânları amacı dışında faaliyette bulunamayacağı ifade edildi.

Öte yandan aynı açıklamada; "ihale yapılacak olan lunapark, köfterci, şekerci, kahvehane, pastane, WC ve lokanta dükkânlarını belediye encümeni kiraya verip vermemekte serbesttir," denildi.

İhale şartnamesinin mesai saatleri içerisinde Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak temin edilebileceği kaydedildi.

Tabakhane Mevkisinde bulunan ve 20 dönüm arazi üzerinde binin üzerinde esnafın katılımıyla kurulan, kaz eti, şak şak helvası, köfte, el işleri, canlı hayvanlar, kışlık bakliyat ve giyim eşyalarının satıldığı panayır, Osmanlı döneminden beri her yıl 2 defa kuruluyor ve 3'er gün hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.