Başkan Allar; 'Geredeli hemşehrilerimizin..'

GÜNDEM 28.08.2017 - 13:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2058+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Geredeli hemşehrilerimizin..'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bu duygularla saygıdeğer Geredeli hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun tüm mensuplarının bayramını kutluyorum," dedi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 30 Ağustos Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Allar, anlam ve öneme binaen yayımladığı tebrik mesajında; “Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır," sözlerine yer verdi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, basın yayın birimi üzerinden yayınladığı mesajında; “30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla saygıdeğer Geredeli hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun tüm mensuplarının  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bu duygularla saygıdeğer Geredeli hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun tüm mensuplarının bayramını kutluyorum," dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 30 Ağustos Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Allar, anlam ve öneme binaen yayımladığı tebrik mesajında; “Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır," sözlerine yer verdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, basın yayın birimi üzerinden yayınladığı mesajında; “30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla saygıdeğer Geredeli hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun tüm mensuplarının  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.