Onlara, Hatıra Orman'ı..

YAŞAM 01.08.2017 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1872+ kez okundu.
 

Onlara, Hatıra Orman'ı..

Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesinde 10 dekarlık alana 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı kuruldu.
15 Temmuz Demokrasi Bayramının 1. Yıldönümünde, Gerede Kaymakamlığı önderliğinde Gerede Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesinde 10 dekarlık alana 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı kuruldu. 15 Temmuz 2016'da şehit düşen 249 kahraman adına oluşturulan hatıra ormanına, her şehidi temsilen 249 adet Sarıçam ve Mavi Ladin fidanı dikildi. Törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Garnizon Komutanı Ferhat Şen, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Gerede Cumhuriyet Savcısı Serkan Pamuklar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, Gerede Orman İşletme Şefleri ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı. Davetliler ve katılımcılar tarafından 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanında fidan dikimi yapılması ile şehitlerimizin hatıraları da ölümsüzleştirildi.
Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesinde 10 dekarlık alana 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı kuruldu.

15 Temmuz Demokrasi Bayramının 1. Yıldönümünde, Gerede Kaymakamlığı önderliğinde Gerede Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesinde 10 dekarlık alana 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı kuruldu.

15 Temmuz 2016'da şehit düşen 249 kahraman adına oluşturulan hatıra ormanına, her şehidi temsilen 249 adet Sarıçam ve Mavi Ladin fidanı dikildi. Törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Garnizon Komutanı Ferhat Şen, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Gerede Cumhuriyet Savcısı Serkan Pamuklar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, Gerede Orman İşletme Şefleri ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Davetliler ve katılımcılar tarafından 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanında fidan dikimi yapılması ile şehitlerimizin hatıraları da ölümsüzleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.