“Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun”

YAŞAM 21.07.2017 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1730+ kez okundu.
 

“Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun”

Geredeliler, ilçemizdeki etkinliğe katılan 15 Temmuz gazimiz Hemşehrimiz Hüseyin Keski’nin 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kendi ağzından dinleme fırsatı buldu.
15 Temmuz Destanı Milli Birlik ve Beraberlik günü, nahiyesinden metropolüne varıncaya kadar tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde tertip edilen İlçemizdeki etkinliklere başta Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü olmak üzere İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutan Vekili Ferhat Şen, Şehidimiz Fatih Kalu’nun Ailesi, Gazilerimiz ve aileleri, Siyasi Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK Başkanları ve binlerce Geredeli katıldı. Şehitlerimiz için Müftülüğe bağlı İmam ve Müezzinlerde oluşan ekip; Mevlid-i Şerif Kıraat ettiler. Geredeliler, ilçemizdeki etkinliğe katılan 15 Temmuz gazimiz Hemşehrimiz Hüseyin Keski’nin 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kendi ağzından dinleme fırsatı buldu. Hüseyin Keski’nin hatırası; olayların göründüğünden de dehşet olması bakımından hainler lanetlenerek dinlendi. Gece; saat 02.00 sularında vatandaşların yürüyüşü ve dua ile son buldu.
Geredeliler, ilçemizdeki etkinliğe katılan 15 Temmuz gazimiz Hemşehrimiz Hüseyin Keski’nin 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kendi ağzından dinleme fırsatı buldu.

15 Temmuz Destanı Milli Birlik ve Beraberlik günü, nahiyesinden metropolüne varıncaya kadar tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde tertip edilen İlçemizdeki etkinliklere başta Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü olmak üzere İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutan Vekili Ferhat Şen, Şehidimiz Fatih Kalu’nun Ailesi, Gazilerimiz ve aileleri, Siyasi Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK Başkanları ve binlerce Geredeli katıldı.

Şehitlerimiz için Müftülüğe bağlı İmam ve Müezzinlerde oluşan ekip; Mevlid-i Şerif Kıraat ettiler. Geredeliler, ilçemizdeki etkinliğe katılan 15 Temmuz gazimiz Hemşehrimiz Hüseyin Keski’nin 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kendi ağzından dinleme fırsatı buldu.
Hüseyin Keski’nin hatırası; olayların göründüğünden de dehşet olması bakımından hainler lanetlenerek dinlendi. Gece; saat 02.00 sularında vatandaşların yürüyüşü ve dua ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.