'En kısa sürede yenilenecek'

YAŞAM 22.06.2017 - 16:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1790+ kez okundu.
 

'En kısa sürede yenilenecek'

Son elli yılın en büyük sel felaketiyle karşılaşan Gerede'de yaralar sarılmaya devam ederken; dayıoğlu deresinde temizlik çalışmaları başladı.
Geçtiğimiz haftalarda yoğun yağan yağmurun ardından ilçemizde oluşan sel afeti sonrası hasar tespit çalışmaları yapılırken, Devlet Su İşleri ve Belediye ekiplerince Dayıoğlu deresinde temizlik çalışmaları başladı. Selde taşan bölgelerde çalışmalar, su baskınları nedeniyle zarar gören yerlerin hasar tespiti de yapılmaya devam ediyor. Zarar gören ev ve işyerlerinde tek tek incelemelerde bulunuluyor. DSİ ekipleri ve Gerede Belediyesi Atölye Amirliğine bağlı ekipler iş makinalarıyla temizliğe devam ederken Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de yol yıkama çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, tek tesellimiz can kaybımızın olmamasıdır. İlçemizin bozulan yolları, kaldırımları ve zarar gören yerleri en kısa sürede yenilenecek ve düzenlemesi yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.
Son elli yılın en büyük sel felaketiyle karşılaşan Gerede'de yaralar sarılmaya devam ederken; dayıoğlu deresinde temizlik çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz haftalarda yoğun yağan yağmurun ardından ilçemizde oluşan sel afeti sonrası hasar tespit çalışmaları yapılırken, Devlet Su İşleri ve Belediye ekiplerince Dayıoğlu deresinde temizlik çalışmaları başladı.

Selde taşan bölgelerde çalışmalar, su baskınları nedeniyle zarar gören yerlerin hasar tespiti de yapılmaya devam ediyor. Zarar gören ev ve işyerlerinde tek tek incelemelerde bulunuluyor. DSİ ekipleri ve Gerede Belediyesi Atölye Amirliğine bağlı ekipler iş makinalarıyla temizliğe devam ederken Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de yol yıkama çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, tek tesellimiz can kaybımızın olmamasıdır. İlçemizin bozulan yolları, kaldırımları ve zarar gören yerleri en kısa sürede yenilenecek ve düzenlemesi yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.