El emekleri sergilendi

YAŞAM 29.05.2017 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2408+ kez okundu.
 

El emekleri sergilendi

Geredeli kursiyerler deri ürünlerini sergileyerek; el emeklerini meraklı gözlerle buluşturdu.
Düzenlediği kurslar ile vatandaşların meslek sahibi olmasında önemli rol oynayan Gerede Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün 2016-2017 öğretim yılı yıl sonu sergisi yoğun katılım ile açıldı. Eğitim öğretim yılı yılsonu sergisi eski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. Açılan karma sergide kursiyerlerin yaptığı birbirinden güzel eserler sergilendi. Gerede Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Gerede Ramazan Dede Bilgi Evi’nde ortaklaşa açılan meslek edindirme kurslarının 2016-2017 dönemi yılsonu merkez sergisi açılış ile izleyicilerini büyüledi. Sergide kati, ahşap boyama, deri tablo, çanta, çeyiz ve tekstil kurslarında bir yıl boyunca yapılan ürünler sergilendi. Hafta boyunca açık kalan sergiyi  meraklı gözlerle takip eden vatandaşlar; ilgiyi sıcak tuttu. Öte yandan, Gerede Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü yaptığı açıklama ile yılsonu sergisine katılım sağlayan kursiyerlere teşekkür etti.
Geredeli kursiyerler deri ürünlerini sergileyerek; el emeklerini meraklı gözlerle buluşturdu.

Düzenlediği kurslar ile vatandaşların meslek sahibi olmasında önemli rol oynayan Gerede Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün 2016-2017 öğretim yılı yıl sonu sergisi yoğun katılım ile açıldı.

Eğitim öğretim yılı yılsonu sergisi eski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. Açılan karma sergide kursiyerlerin yaptığı birbirinden güzel eserler sergilendi.

Gerede Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Gerede Ramazan Dede Bilgi Evi’nde ortaklaşa açılan meslek edindirme kurslarının 2016-2017 dönemi yılsonu merkez sergisi açılış ile izleyicilerini büyüledi. Sergide kati, ahşap boyama, deri tablo, çanta, çeyiz ve tekstil kurslarında bir yıl boyunca yapılan ürünler sergilendi.

Hafta boyunca açık kalan sergiyi  meraklı gözlerle takip eden vatandaşlar; ilgiyi sıcak tuttu. Öte yandan, Gerede Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü yaptığı açıklama ile yılsonu sergisine katılım sağlayan kursiyerlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.