'Bütün yoğunluğuna rağmen..'

YAŞAM 29.05.2017 - 12:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1675+ kez okundu.
 

'Bütün yoğunluğuna rağmen..'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tebrik mesajı yayımladı.
Gerede’mizin yetiştirdiği nadide insanlardan olan, bugüne kadar aldığı bütün görevleri layıkıyla yapan, ilçemizin bir işi olduğunda bütün yoğunluğuna rağmen koşturan Gerede’nin gururu, evladı Sayın Mehmet Yılmaz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) atanmıştır. Bu vesile ile Değerli Büyüğümü; şahsım ve ilçe halkım adına tebrik eder, yeni dönemde de başarılarının devamını dilerim.   Mustafa Allar Belediye Başkanı
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tebrik mesajı yayımladı.

Gerede’mizin yetiştirdiği nadide insanlardan olan, bugüne kadar aldığı bütün görevleri layıkıyla yapan, ilçemizin bir işi olduğunda bütün yoğunluğuna rağmen koşturan Gerede’nin gururu, evladı Sayın Mehmet Yılmaz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) atanmıştır.

Bu vesile ile Değerli Büyüğümü; şahsım ve ilçe halkım adına tebrik eder, yeni dönemde de başarılarının devamını dilerim.

 

Mustafa Allar

Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.