19 Mayıs turnuvası başladı

SPOR 18.05.2017 - 17:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2341+ kez okundu.
 

19 Mayıs turnuvası başladı

Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası başladı.
İlçemiz Gerede’de 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Esentepe sahasında başladı. Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başladı. Turnuvanın ilk günkü karşılaşmaları saat 13.30 da Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu ile Esentepe Ortaokulu arasında oynanırken, saat 14.30 da ise 100. Yıl Ortaokulu ile Yeni Mahalle Ortaokulu karşılaştı. A ve B grubu olmak üzere iki gruptan oluşan turnuvada A Grubunda; Eyüp Özdemir İmamhatip Ortaokulu, Yüzüncüyıl Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, Esentepe Ortaokulu bulunurken B Grubunda; M.Z. Güzelce Ortaokulu, S.M. Dayıoğlu Ortaokulu ve Gerede Ortaokulu şeklinde oluştu. 7 ortaokulun katılacağı turnuvanın kura çekimi Gerede Belediyesi Meclis Salonunda; Milli Eğitim Şube Müdürü Olcay Solun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur, Teknik Direktör Osman Dinçer ve okulların beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi.
Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası başladı.

İlçemiz Gerede’de 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Esentepe sahasında başladı.

Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başladı. Turnuvanın ilk günkü karşılaşmaları saat 13.30 da Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu ile Esentepe Ortaokulu arasında oynanırken, saat 14.30 da ise 100. Yıl Ortaokulu ile Yeni Mahalle Ortaokulu karşılaştı.

A ve B grubu olmak üzere iki gruptan oluşan turnuvada A Grubunda; Eyüp Özdemir İmamhatip Ortaokulu, Yüzüncüyıl Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, Esentepe Ortaokulu bulunurken B Grubunda; M.Z. Güzelce Ortaokulu, S.M. Dayıoğlu Ortaokulu ve Gerede Ortaokulu şeklinde oluştu.

7 ortaokulun katılacağı turnuvanın kura çekimi Gerede Belediyesi Meclis Salonunda; Milli Eğitim Şube Müdürü Olcay Solun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur, Teknik Direktör Osman Dinçer ve okulların beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.